LULLABY ROAD - HATS OVER HEELS

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Twee moeders uit Amsterdam en Haarlem, Isabella & Suzan, zijn de gezichten achter het geweldige merk Lullaby Road. Hun doel is om met de collectie van duurzame en eerlijke producten een glimlach op jouw Little Legend te toveren. Gezien de collectie is hier geen twijfel over mogelijk, kom maar op met de kou! 

 Ieder item is uniek en je ziet dat er veel liefde en aandacht is besteed aan de designs.De sneeuwuil gebreid van natuurvriendelijk merinoswol, is toch echt een beauty. Door zijn neutrale kleur match de muts bijna bij iedere winterjas. Goed om te weten is dat de maskers bij alle mutsen afneembaar zijn. Je kan deze aan de achterkant van de must vastmaken zodat jouw Little Legend deze niet verliest. Uiteraard kan het masker ook gedragen worden met of zonder muts. Met de bijpassende sjaal maak je de look compleet.

In hun atelier zijn ze altijd druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe mutsen, sokken en sjaals, belangrijk is dat ze duurzaam te werk gaan. Lullaby Road kiest daarom ook voor handgemaakte “fair trade” accessoires. In Nepal hebben zij een groep vrouwen gevonden die voor ons de mooiste producten breien en haken, waarbij ze uitsluitend gebruik maken van natuurvriendelijk materiaal. Deze vrouwen krijgen hier een eerlijk loon voor zodat ze hun gezinnen kunnen onderhouden en hun kinderen een betere toekomst kunnen bieden.

Wil je onze Lullaby Road collectie bekijken? Check dan ons assortiment:

Sneeuwuil muts

Turban muts

Pilot Noeser muts

Pompom Sjaal

Pompom sjaal grijs

Beenwarmers

Bestellen? Heb je een leuke muts, sjaal van Lullaby Road gevonden bij Little Legends? Bestel deze nu snel en gemakkelijk online. Voor 16.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis! Bij vragen of meer informatie, neem contact op met onze klantenservice.