MIMI LULA

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Mimi & Lula bij Little Legends

MIMI & LULA heeft een geweldige kinderaccessoires collectie, waar ieder kind en ouder vrolijk & hebberig van wordt.

Het merk werd in 2017 opgericht door Natasha Hodson en Nicola Byrne, die voorheen verantwoordelijk waren voor het design van verschillende damesaccessoires van beroemde A-merken. Toen hun eigen meisjes ouder werden, beseften ze al snel dat het erg lastig is om leuke unieke haaraccessoires te vinden. Je kunt tenslotte nooit genoeg hebben van kleurrijke clips, glitter diademen of leuke verkleedspulletjes.

Tash en Nic gebruikten hun ervaring en passie om hun eigen rijke en inspirerende collectie te creëren. Inmiddels is MIMI & LULA een bekend accessoires merk, dat ontworpen is om kleine meisjes hun persoonlijkheid te laten uiten. Alles mag en niets is te gek. Het doel van MIMI & LULA is om altijd te verblinden en te genieten.

Grappig is dat het logo van MIMI & LULA bestaat uit twee meisjes. Een meisje heeft haar ogen open, dat staat voor de kwaliteit en het andere meisje geeft een knipoog, dat staat voor plezier maken. Dat is natuurlijk wat wij als ouders voor onze Little Legends willen.

De Mimi & Lula collectie

Benieuwd geworden naar het MIMI & LULA assortiment dat Little Legends verkoopt?

Kijk dan snel, zie hier een greep uit het assortiment:

Mimi Bow Bando

Tutu Bow Alice

• Bear Salon Clip

Betty Bow Clips

Bunny Salon Clips

Coco Bow Alice

Wil jij iets van de mooie MIMI & LULA collectie bestellen? Heb je een leuke diadeem of misschien wel leuke haarspeldjes van MIMI & LULA gevonden bij Little Legends? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online. Bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd. Voor vragen of meer informatie, kun je contact opnemen met de klantenservice.