NIKE KINDERKLEDING

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Nike kinderkleding

Nike Repeat trainingspakken voor kinderen. De pakken met Nike streep aan de zijkant zijn helemaal trendy op het moment. De Nike Repeat trainingspakken geven jouw Little Legend een stoere en atletische look. Draag de trainingsbroek met de hoodie gecombineerd of los van elkaar en combineer ze met de stoertste sneakers. 

De Nike trainingspakken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dat voel je ook direct wanneer je de trainingspakken aantrekt. Het zit zo lekker dat je Little Legend het het liefst elke dag aan doet. Voor buiten, om te trainen, lekker buiten of naar school, de Nike kinderkleding kun je altijd aan. Gecombineerd met een mooie Nike pet en sneakers maak je je outfit helemaal compleet!

Onze collectie van de Nike kinderkleding bestaat uit:


De Nike kleding zijn bij Little Legends verkrijgbaar in het zwart en khaki. Deze stoere kleuren zijn makkelijk te combineren en staan altijd goed. De petten hebben wij in het zwart en het rood.

Bestellen?
Heb je een keuze van Nike kunnen maken? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij Little Legends. Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Heb je vragen over de Nike collectie, of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.