DANCING ON THE MOON

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Nieuw merk Dancing on the moon!

Wij waren direct verliefd op deze mooie baby schoentjes van Dancing on the moon. De schoentjes zijn 100 % leder en handgemaakt. Baby moccasins zijn een hit in Nederland en omstreken!

Voor de allerkleinsten heeft Dancing on the moon een assortiment baby schoenen met zachte zool. Deze zijn speciaal voor baby’s tot en met de eerste stapjes. In het eerste jaar is het voetje volop in ontwikkeling. De hiel en een volledig flexibel voetje vragen om bescherming, als tweede laag op het voetje. Zo zijn de voetjes ten alle tijden beschermd , bieden comfort en hebben een juiste grip. In deze fase lopen kinderen nog niet. maar kunnen soms al zitten, kruipen en zijn nieuwsgierig naar de omgeving. De voeten worden wel gebruikt maar niet op de gespierde manier zoals volwassenen. Er wordt nog niet veel gewicht op de voeten geplaatst en de botten en spieren zijn nog niet volledig ontwikkeld. Door de vrije bewegingsruimte laten deze Moons met zachte zool de voet buigen en grijpen, ontwikkelen en sterker worden , zodat de fysieke basis wordt gelegd. Door de duurzame materialen krijgt het voetje de juiste comfort, laat de voet ademen en blijven ze goed aan het voetje zitten. Alle Moons in de maten XS & S hebben een zachte zool.

Naast dat het voetje beschermd wordt, krijgt het ook de juiste bescherming met koud weer, en houdt het voetje koel bij warmer weer. Alle Moons zijn volledig flexibel, en zal bevorderen bij opstaan en lopen. Bij gladde ondergronden zorgt het dat jouw Little Legend niet uitglijdt.

Benieuwd geworden naar ons Dancing On The Moon assortiment? Kijk dan snel!

Bestellen?

Wanneer je bij Little Legends het juiste paar Dancing on the Moon gevonden hebt, kun je deze gemakkelijk online bestellen. Besteld voor 12.00 uur is de volgende werkdag in huis. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ben je al lid van onze nieuwsbrief?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% welkomstkorting.

Wij houden je op de hoogte over

  • Kortingsacties
  • De nieuwste collectie

* Je ontvangt de kortingscode per e-mail