BIRDS OF NATURE

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dé Birds of Nature boots voor kinderen

Little Legends heeft een uniek assortiment Birds of Nature boots. BIRDS OF NATURE is geboren uit passie voor authentieke, mooie en duurzame producten. De trendy laarzen zijn er in het zwart en bruin. De Birds of Nature laarzen zijn er in verschillende modellen en maten.

Birds of Nature is opgericht door twee creatieve vrouwen Ilse en Mijke. De Birds of Nature collectie wordt met de grootste zorg in Portugal met de hand gemaakt, vervaardigd onder eerlijke arbeidsomstandigheden en met respect voor alle betrokkenen. Het leer van de Birds of Nature boots wordt geplukt en gelooid in Portugal en voldoet aan de EU-normen.

Benieuwd naar de collectie van Birds of Nature?

Moon Bootie

 

Hoge kwaliteit Bird of Nature boots

De collectie van Birds of Nature bestaat uit prachtige ontwerpen, van hoogwaardige kwaliteit en een authentieke stijl. Het kleurenpalet van de hippe Birds of Nature collectie is niet schreeuwend maar accentueerd juist zacht. Om een ​​hoogwaardig en eerlijk product te waarborgen voor de klant, blijven Ilse en Mijke nauw in contact met de fabrikant en zijn ze betrokken in elke stap van de productie.

De stoere Birds of Nature collectie bestaat uit twee verschillende modellen, met een zachte en een harde zool. Speciaal voor het ultieme comfort voor de allerkleinste en de grotere. 

Heb jij het juiste paar boots van Birds of Nature gevonden? Bestel deze nu gemakkelijk en snel online bij Little Legends. Voor 16.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Voor meer informatie of vragen, neem contact op met onze klantenservice.