BOUMY

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dé Boumy slofjes voor jouw Little Legend

Al bijna twintig jaar is Boumy dé expert op het gebied van leren kinderschoentjes en staat al die jaren bekend om de hoge kwaliteit leer en de fijne pasvorm. Nog altijd worden de Boumy schoentjes fair-trade & hand-made geproduceerd.

Boumy’s leer is vrij van giftige stoffen! Dus als je kindje de schoentjes niet alleen leuk maar ook lekker vindt, hoef je je geen zorgen te maken. De zooltjes van onze schoentjes zijn flexibel en gemaakt van ruw suède voor de kleinste maten. De zooltjes voor de grote maten zijn voorzien van een extra rubber anti-slip zooltje. Met de Boumy zolen kan je kindje kruipen, staan of lopen zonder daarbij uit te glijden.

Wist je dat kinderen die leren lopen op blote voetjes de best ontwikkelde voetjes hebben? Door op blote voetjes te lopen, leren baby's en peuters hun 'teengreep' en voetspieren goed te ontwikkelen. Het is erg belangrijk dat je kindje de eigen voetjes goed leert aanvoelen tijdens die eerste looppogingen. De schoentjes van Boumy zijn gemaakt van 100% hoogwaardig leer wat extra soepel aanvoelt voor het kindje, hierdoor voelt het voor je kindje alsof hij of zij op blote voeten loopt. Boumy’s zijn flexibel en geven ruimte voor vrije voetbewegingen voor een optimale ontwikkeling van de baby-/kindervoetjes.

Wil je de Boumy collectie bekijken? Check dan ons assortiment.

• Boumy Bao

• Boumy Carmel

• Boumy Ants

* Boumy Dubi

* Boumy Chase

Bestellen? Wanneer je bij Little Legends het juiste paar Boumy's gevonden hebt, kun je deze gemakkelijk online bestellen. Besteld voor 12.00 uur is de volgende werkdag in huis. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.