MAISON MANGOSTAN

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Maison Mangostan kinderschoenen die je moet hebben!

Het Spaanse kinderschoenen merk is opgericht door Andre Moreira. Als een multicultureel gezin met een schoenmakerstraditie, is Maison Mangostan trots om te zeggen dat de gehele collectie in Spanje wordt gemaakt. Elk paar schoenen is uniek net als de kinderen die ze zullen dragen. Naast dat de kinderschoenen van Maison Mangostan een genot zijn om naar te kijken, zitten ze ook nog eens erg comfortabel. Daarbij zijn de kinderschoenen gemaakt op een milieuvriendelijke manier, met aandacht voor detail en een zorgvuldige selectie van materialen. De schoenen van Maison Mangostan zijn vrolijk, lekker opvallend en zichtbaar met zorg gemaakt.

 Spring Vibes!

Van de nieuwe Spring 2018 collectie wordt je gewoon vrolijk. Unieke print combinaties, frisse kleuren die voortkomen uit passie en inspiratie van kunst, muziek en etnische invloeden. Espadrilles en sandalen met kleurrijke details en trendy prints zoals luipaardprint of slangen textuur en kleurrijke veters. Je vindt het allemaal in de nieuwe kinderschoenen collectie van Maison Mangostan. 

The Shoes process

Manufactured Mediterranean: Schoeisel van Maison Mangostan wordt met trots in Spanje vervaardigd door gespecialiseerde vakmensen.

Premium leather: Maison Mangostan maakt gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Het leer is afkomstig van Italiaanse en Spaanse leerlooierijen. Chroomvrij, plantaardig gelooid leer wordt gebruind met behulp van tan-nins en andere ingrediënten die te vinden zijn in plantaardig materiaal zoals boomschors, hout, bladeren, fruit en wortels.  

Barefoot: De Jute in combinatie met het plantaardig gelooid leer "ademen" zoals in de natuur.  Het is niet irriterend, voelt zacht aan, veroudert in de loop van de tijd, en wordt biologisch afgebroken. De leder houdt geen zweet of geur vast, waardoor schoenen van Maison Mangostan op blote voeten kunnen worden gedragen.   

Hand-sewn in Spain: De natuurlijke rubberen zolen en handgemaakte buitenzolen worden rechtstreeks aan de schoen genaaid, waardoor de behoefte aan chemische kleefstoffen wordt verminderd, wat bijdraagt aan een duurzamere praktijk. Dit zijn enkele van de belangrijkste hulpbronnen, die bijdragen aan een milieuvriendelijke benadering van mode. 

 The dangerous obsession with Maison Mangostan!

Het merk Maison Mangostan inspireert ons en bieden onze kinderen iets unieks. Net even iets anders en een tikkeltje stoerder, dat is wat wij als modebewuste ouders, voor onze kleine legendes willen, toch? Wil je de Maison Mangostan collectie bekijken? Check dan ons assortiment.

 

Heb je de juiste Maison Mangostan kinderschoen gevonden? Bestel dan snel en gemakkelijk online. Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Heb je nog vragen over de Maison Mangostan of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.