CARLIJNQ

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Oplopend sorteren
per pagina

CARLIJNQ, DESTINATION WILD

"The reason we love nature, is because nature does not judge about who we are." – Nietzsche

Dit merk konden wij niet laten liggen. Mocht je het toffe Nederlandse merk nog niet kennen, CarlijnQ staat bekend om duurzame en organische stoffen. Carlijn Quirijnen begon met het ontwerpen van kleding voor haar eigen dochtertje. Na veel vraag en interesse is het merk CarlijnQ ontstaan.

Duurzaam & Organisch

De items van CarlijnQ zijn allemaal gemaakt van duurzame en organische stoffen. Het label is GOTS gecertificeerd, wat staat voor Global Organization Textile Standards. Dit betekent dat de producten in een milieuvriendelijke en duurzame omgeving zijn geproduceerd, zonder gevaarlijke chemicaliën.        

Destination Wild

Ieder seizoen werkt CarlijnQ met een thema, waarin een prachtige collectie wordt uitgebracht. Dit keer is het thema Destination Wild, gebaseerd op natuur, ontdekken en beleven. Dit is duidelijk terug te zien in de regenlaarsjes, sokken en maillots. 

De items zijn verkrijgbaar in verschillende mooie dierenprintjes. Zie de collectie hier:
CarlijnQ regenlaarzen
CarlijnQ kniesokken en maillots

Mixen & matchen

De producten van CarlijnQ zijn te herkennen aan de all-over print, zachte stoffen en frisse kleuren. In alle items is duidelijk de strakke en grafische handtekening van Carlijn terug te zien. De Unisex laarsjes en sokken zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Combineer ze met elkaar om de oufit van je Little Legend compleet te maken. 
De regenlaarsjes zijn gevoerd, waardoor deze heerlijk zitten. Of het nu regent of niet, het liefst worden de laarzen elke dag gedragen.

Bestellen?

Heb je wat leuks van CarlijnQ gevonden voor jouw Little Legend? Bestel deze snel en gemakkelijk bij Little Legends. Bij een bestelling voor 16.00 uur dan heb je de sandalen de volgende werkdag in huis. Vragen over CarlijnQ? Neem contact op met onze klantenservice.