GIVE AWAY  Afgelopen zomer hebben wij onze eigen Little Legends kinderrugzakken collectie gelanceerd. Maar liefs 7 unieke coole designs die niet alleen kinderen leuk vinden, maar ook de modebewuste ouders. Anna van Minibelle hadden wij gevraagd voor de fotografie op locatie en het lookbook, want wij zijn fan van Minibelle haar foto's.   " />
28-08-2018
GIVE AWAY
GIVE AWAY Afgelopen zomer hebben wij onze eigen Little Legends kinderrugzakken collectie gelanceerd. Maar liefs 7 unieke coole designs die niet alleen kinderen leuk vinden, maar ook de modebewuste ouders. Anna van Minibelle hadden wij gevraagd voor de fotografie op locatie en het lookbook, want wij zijn fan van Minibelle haar foto's.

De rugzakken zijn rijk uitgevoerd, zoals verstelbare schouderbanden, een binnenvakje met rits en twee netvakjes voor een flesje/drinkbeker. De rugzak heeft een voorvak en twee ritsvakken erg handig bij een continuerooster. Achterop de rugzak zit een label, waar je de naam, adres en telefoonnummer van jouw kindje kan noteren. We hebben twee maten voor peuters (Backpack S) en grotere kinderen (Backpack L). De grotere rugzak heeft nog onderop een "geheim" ritsvakje met daarin een regenhoes verstopt. Zo blijft je rugzak altijd droog!

Shop hier je favoriete rugzak of doe mee met onze giveaway on Instagram. (Giveaway is open tot 29-08-2018 23:59 uur NL+BE)

Heel erg bedankt Minibelle voor de prachtige foto's, ouders en modelletjes voor jullie inzet en enthousiastme!

Ik zeg volgend jaar weer :-))))