11-03-2021
BEN JE AL KLAAR VOOR DE LENTE?!

Little Legends

Ja ja de lente hangt in de lucht! Hoewel we nu nog even onze winterjassen aan mogen houden en door de regen mogen banjeren, kan het niet anders dan dat het lenteweer niet heel lang meer op zich zal laten wachten.
Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe fashion looks voor jou en jouw Little Legend en laat de lente nu net ons favoriete seizoen zijn! Dagelijks voegen we nieuwe items toe aan onze shop en in deze nieuwsbrief willen we je laten zien wat deze lente voor jullie in petto heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe Vans (we say LEOPARD), de heerlijke collectie van Sproet & Sprout en de all time favorites van Salt Water Sandals, Freedom Mozes en Enfant.

VANS
Ze zijn bijna overal uitverkocht, maar wij hebben nog een plukje Vans met panterprint op de kop weten te tikken! Onder andere Slip-ons Leopard, High Zip Tigers en Old school met klitteband.
Wees er snel bij want ze gaan hard!

Vans



SPROET & SPROUT
We zijn super trots dat we het Nederlandse merk Sproet & Sprout aan onze collectie hebben mogen toevoegen, want geloof ons… dit wil je allemaal! De collectie van Sproet & Sprout heeft warme kleuren en te gekke prints die je perfect kan mixen en matchen. In onze webshop vind je de swimwear collectie en de spring summer collectie. Voor de kleintjes van 6 maanden tot 6 jaar. Oh en de softijs sokjes wil je toch gewoon voor jezelf?!

Sproet en Sprout


SALT WATER SANDALS
Een goed paar lederen sandalen is natuurlijk onmisbaar als de zon zich straks weer laat zien. De fantastische sandalen uit Amerika van Salt-Water voor kids en mommies zijn super comfortabel en zien er ook nog eens leuk uit. Voor zowel jongens als meisjes hebben we de mooiste kleuren leder in het assortiment. Ook voor de mini’s die net leren lopen een echte musthave vanwege de stevige zool. En als ze vies zijn kunnen ze gewoon in de wasmachine!

Salt Water Sandals


FREEDOM MOSES
Milieuvriendelijk en ook nog eens super fashionable met de leukste kleuren en prints. Zo kan je de slippers van Freedom Mozes het beste omschrijven. Ze zijn waterbestendig, makkelijk schoon te maken, ruiken naar melk en honing (ja echt!!) en ze lopen ook nog eens heel comfortabel. Wij hebben de collectie voor kids en mama’s nu online staan. 

Freedom Moses



ENFANT
De laarzen van Enfant met de warme voering kennen we allemaal inmiddels wel, maar wist je dat ze ook voor de zomer een te gekke collectie hebben met de leukste kleuren en prints? Ideaal voor de warmere regendagen en vanaf maat 21 t/m 35 te vinden in onze webshop.

Enfant