02-09-2022
IS JOUW LITTLE LEGEND KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN?

Sproet & Sprout for boys & girls

Koude herfstdagen please, want oooh wat worden we weer blij van de nieuwe collectie van Sproet en Sprout. Wij stijlden voor jou een look voor zowel boys als girls met te gekke kleuren als iced purple en khaki, warme teddy's en ribfluweel. Natuurlijk zijn ook veel items unisex te dragen. Bekijk de hele collectie snel hier

Sproet & Sprout girls

1. Jumpsuit 2. Sweater 3. Hoodie 4. Jurkje 5. Sokken 6. Shopper 7. Haarband 8. Maillot 

1. Onesie 2. Sweater 3. Mutsje 4. Joggers 5. Jasje 6. Pet 7. Sokken 8. Hoodie

 

Brave the rain with Enfant Thermoboots

De thermoboots van Enfant zijn ook dit seizoen weer één van onze favorieten. Van de heerlijke kleurtjes en prints word je instant blij tijdens een regenachtige of koude dag! Wist je dat de regenlaarsjes een heerlijke thermovoering hebben? Perfect dus voor regenachtige dagen en/of koude dagen. Nieuw in het assortiment zijn de korte laarsjes, deze zijn ideaal voor de aller kleinste die de draai nog niet zo goed kunnen maken met hun voetjes. De short boots zijn verkrijgbaar in maat 19 t/m 24.

Let op: Sommige laarsjes staan nog op pre-order, maar ook deze verwachten we binnenkort!

Enfant thermoboots

Little Legends backpacks: nieuwe kleuren & prints

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk een nieuwe rugzak! Heb jij de allernieuwste kleurtjes en prints van onze eigen backpack lijn al gespot?! Van de coolste dino's voor boys tot prachtige zeemeerminnen voor girls. Ook dit jaar hebben we weer een te gekke samenwerking! Met Beach & Bandits hebben we onder andere een super stoere skateboard rugzak ontworpen, in de welbekende leopard shark print, met speciale banden voor een skateboard. 

De rugzakken zijn niet alleen super stylish, maar ook van alle gemakken voorzien: 

Ruim hoofdvak | Padded vak in het hoofdvak | Voorvak inclusief vak voor een mobiel | Voorvakje met ritssluiting | Verstelbare schouderbanden | Stevig handvat | Gewatteerde schouderbanden | Mobielvakje | Sleutelhanger | Regenhoes

Little Legends rugzak

Perfect basics: Mingo

Goede basics zijn de basis van jouw kledingkast en dit geldt ook voor Little Legends. De collectie van Mingo is Designed in Rotterdam & made in Portugal. De collectie is er voor de kids die een minimalistische stijl hebben en van comfort houden. Van heerlijke hoodies tot comfy sweat pants, tot stoere rokjes. Bekijk snel de nieuws collectie, want er zitten weer alleen maar pareltjes tussen!

Mingo kids

1. Sweater 2. Hoodie 3. Joggers 4. Joggers 5. Rokje 6. Rokje 7. Top