11-02-2022
LAUNCH TIME: SPROET & SPROUT DROP 1 STAAT ONLINE!

De eerste drop van de nieuwe collectie van Sproet en Sprout is binnen en de collectie is zoooo leuk! Het thema is Camp Nowhere, we gaan naar buiten! Lekker kamperen, badminton spelen, naar de zonsondergang kijken en vooral dagen lang spelen en op avontuur met vriendjes en vriendinnetjes.

Sproet en Sprout cares for nature, de collectie is gemaakt van duurzame materialen en op milieu vriendelijke basis geproduceerd. De stoffen zijn heerlijk zacht en voorzien van de kenmerkende handgetekende prints. 

Sproet & Sprout

Mix & Match

We hebben hier alvast wat leuke setjes voor jouw Little Legends gestyled die je zo in je winkelmandje kan droppen! Let op! Sommige items scoor je voor een leuk prijsje in de sale. Alleen nog deze maand shop je bijvoorbeeld geselecteerde Vans items in de sale! Liever een paar stoere boots? Check dan de Dr. Martens sale!

Mix & Match

1. Sokken Sproet & Sprout 2. Gympen Victoria 3. Top Sproet & Sprout 4. Trui Yuki 5. Rugzak Little Legends 6. Rokje Sproet & Sprout 7. Flared pants Sproet & Sprout 8. Jurkje Sproet en Sprout 9. Boots Dr. Martens 

 

Mix & Match

1. Sokken Sproet & Spruit 2. Sandalen Salt Water 3. Trui Yuki 4. Romper Sproet & Sprout 5. Tas Fjällraven 6. Tanktop Mingo 7. Legging Mingo 6. Sneakers Vans 9. T-shirt Sproet & Sprout 10. Shorts Sproet & Sprout

Heb jij het te gekke merkje Mingo al ontdekt?!

In de vorige nieuwsbrief lieten we je al kennismaken met Mingo: een Nederlands merk met Scandinavische roots. Deze Nordic touch zie je terug in de eenvoud van de items in de natuurlijke kleuren. Mingo heeft de fijnste basics in de collectie waardoor je heerlijk kan matchen met bijvoorbeeld Sproet & Sprout.  De kwaliteit is super goed en er is rekening mee gehouden dat jouw Little Legends lekker willen spelen en ravotten want in de leggings zit extra kniebescherming. 

Mingo