Even voorstellen, wie zijn wij.

Wij zijn Jeroen en Kim, 30 + en ouders van een meisje Mees (5) en baby Boris. Altijd heerlijk druk met het gezin en nieuwe projecten. 

Jeroen is opgegroeid in de sportbranche, heeft sinds 2011 een eigen bedrijf in de sportartikelen, en is daarnaast een echte sneaker freak. Zelf ben ik sinds 2013 agent van verschillende tassen merken en ben ik verslaafd aan leuke (kinder)tassen. Om eerlijk te zijn, heb ik een passie op al het gebied van mode :-)

Voor onze dochter en zoon vinden wij het lastig om leuke aparte sneakers en accessoires te vinden. Dit heeft ons aan het denken gezet….Little Legends is een droom die werkelijkheid is geworden en brengt twee grote passies samen; onze kinderen en de kindermode.

Met de site hopen wij een overzichtelijk aanbod te geven in de verschillende trendy kindersneakers en vrolijke accessoires. Wij zijn voortdurend opzoek naar labels die ons inspireren en die kinderen iets unieks bieden. Net even iets anders en een tikkeltje stoerder, dat is wat wij als modebewuste ouders, voor onze kleine legendes willen, toch?

Have fun shopping & enjoy the collections!