Even voorstellen, wie zijn wij.

Wij zijn Jeroen en Kim en ouders van een meisje Mees (13) en Boris (8). Altijd heerlijk druk met het gezin en nieuwe projecten. 

Jeroen is opgegroeid in de sportbranche, heeft sinds 2011 een eigen bedrijf in de sportartikelen en is daarnaast een echte sneaker freak. Zelf ben ik sinds 2013 agent van verschillende tassen merken en ben ik verslaafd aan leuke (kinder)tassen. Om eerlijk te zijn, heb ik een passie op al het gebied van mode :-)

Voor onze dochter en zoon vinden wij het lastig om leuke aparte sneakers en accessoires te vinden. Dit heeft ons aan het denken gezet… Little Legends is een droom die werkelijkheid is geworden en brengt twee grote passies samen; onze kinderen en de kindermode.

Met de webshop hopen wij een overzichtelijk aanbod te geven in de verschillende trendy kindersneakers en vrolijke accessoires. Wij zijn voortdurend op zoek naar labels die ons inspireren en die kinderen iets unieks bieden. Veel merken in onze collectie komen uit Europa, zijn bewust en duurzaam geproduceerd en zeer kindvriendelijk. Er wordt nagedacht over de ontwikkeling van de kinderen en of ze het zelf eenvoudig kunnen aantrekken en het comfortabel is. Allemaal net even anders en een tikkeltje stoerder. Dat is wat wij allemaal als modebewuste ouders voor onze kleine legendes willen, toch?

Have fun shopping & enjoy the collections!