News


Meet us at FLAVOURITES!
18-11-2018 22:52

Heb jij het al in je agenda staan? Van 23 t/m 25 november 2018 staan wij op Flavourites Live in de stoere Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Kom langs voor een flinke dosis feelgood! Wij staan hier met toffe acties en kortingen. Zo geven wij onder andere 20% korting op alle Dr. Martens.

Ook hebben wij het Rad van Little Legends. Klanten die in onze stand hebben geshopt, mogen aan het Rad draaien en maken kans op leuke prijzen, zoals een Little Legends rugzak, Dr. Martens goody bag, haarklipjes, de mysterie jackpot etc.

 

Lees meer..
SINT CADEAUTIP: Check onze top 10
14-11-2018 16:26 Inspiration

De Sint komt er weer aan en dat betekent dat de verlanglijstjes weer in de schoenen gaan. Om je Little Legend een origineel, stoer en trendy cadeau te geven, hebben wij hierbij onze top 10 sinterklaas cadeautjes voor meisjes en jongens!

Lees meer..
BOXBO & ENFANT: hippe en trendy regenlaarzen
03-10-2018 15:42 Inspiration
Het is weer herfst en dat betekent dat de regenachtige dagen er weer aankomen. Met de regenlaarzen van Enfant & BOXBO vinden wij dit helemaal niet erg. Deze boots maken van deze sombere dagen een feestje! Lees meer..
MOCKIES
03-10-2018 15:39 Cool Little Legends

NEW IN - MOCKIES exclusieve 100% handgemaakte leren kinder en baby schoenen!

Drie jaar geleden startte Christel het merk Mockies. Met haar voorliefde voor alles dat met baby’s te maken heeft, besloot zij om haar eigen kinderlabel Mockies te straten.

In Amerika was er destijds een trend van handgemaakte babyslofjes, oftewel baby mocassins, alleen deze leuke leren slofjes en schoentjes waren er nog niet in Nederland. Dit bracht Christel op een idee en is direct gaan kijken naar de mogelijkheden. Ze besloot om contact te leggen met verschillende ateliers en heeft hier verschillende samples laten maken van de baby leren slofjes en schoentjes.

Lees meer..
NIEUWE BOXBO RAINBOOTS
12-09-2018 15:42 Inspiration
Wij hebben prachtige nieuwe Boxbo regenlaarzen aan ons assortiment toegevoegd. Met deze laarzen worden alle regenachtige dagen een feestje! Lees meer..
GIVE AWAY
28-08-2018 13:42 Inspiration

GIVE AWAY 

Afgelopen zomer hebben wij onze eigen Little Legends kinderrugzakken collectie gelanceerd. Maar liefs 7 unieke coole designs die niet alleen kinderen leuk vinden, maar ook de modebewuste ouders. Anna van Minibelle hadden wij gevraagd voor de fotografie op locatie en het lookbook, want wij zijn fan van Minibelle haar foto's. 

 

Lees meer..
See-Ya Olli Ella Suitcases
10-08-2018 12:05 Inspiration
Naast de super mooie Luggy en Minichari van het merk Olli Ella, hebben wij nu ook prachtige suitcases. Lees meer..
NEW ITEMS: Mon Petit Loup winterjassen
01-08-2018 15:01 Inspiration
De jassen van Mon Petit Loup, wat zijn ze mooi!! Al is het buiten nog heel zomers en wil je er voorlopig nog niet aan denken, deze winterjassen moeten we toch even met je delen. Want wat ziet het er weer mooi uit, de nieuwe collectie van Mon Petit Loup. Lees meer..
NEW ITEMS: VANS & DR. MARTENS
30-07-2018 15:57 Inspiration
Shop your favourites at Little Legends! Wij hebben aan de merken Vans en Dr. Martens weer hele toffe nieuwe items toegevoegd. De mussen vallen nog van het dak, maar voordat je het weet is dat al weer voorbij en moet je Little Legend alweer naar school. En daar horen natuurlijk nieuwe sneakers/boots bij! Lees meer..
BACK TO SCHOOL MET LITTLE LEGENDS
23-07-2018 11:42 Inspiration
Het is alweer (of bijna) zomervakantie en dat betekent vrij van school, lekker weer en op vakantie! Maar ondertussen moet er ook al weer gedacht worden aan volgend schooljaar. De nieuwe rugzakken van Little Legends zijn binnen & direct leverbaar! Lees meer..
© Developed by CommerceLab