Verzending

 

Garantie
Op alle artikelen die je bij littlelegends.nl koopt krijg je de wettelijke garantie. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zal littlelegends.nl zorgen voor een passende oplossing. Neem vóór het retour sturen van het product contact op met de klantenservice via sales@littlelegends.nl. Stuur een foto van het probleem mee samen met het factuurnummer om aanspraak te maken op de garantie. We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.


Retour
Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen ruilen of retourneren. Wanneer de door littlelegends.nl afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:
. in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
. onbeschadigd en ongebruikt zijn
. voldoende gefrankeerd zijn
. een geprinte retourbon bevatten
. alle meegezonden gifts bevatten

De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door littlelegends.nl vergoed. Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet littlelegends.nl de betaalde prijs (exclusief eventuele verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen.

Instructies om artikelen retour te melden
Mail naar hello@littlelegends.nl voor meer informatie

Download hier ons retourformulier

Verzending
Wij verzenden via DHL

 

Ontvang ieder bestelling als een cadeautje.

Omdat nieuwe schoenen voor jou kleine legend niet zomaar iets is pakken wij altijd de bestelde schoenen in als een cadeautje.
Want wat is er nu leuker dan een cadeautje te geven en ontvangen?