Verzending

  Garantie
Op alle artikelen die je bij littlelegends.nl koopt krijg je de wettelijke garantie. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zal littlelegends.nl zorgen voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met de klantenservice via hello@littlelegends.nl. Stuur een foto van het probleem mee samen met het factuurnummer om aanspraak te maken op de garantie. We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

Retourneren/Ruilen
Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen ruilen of retourneren. Vul het onderstaande retourformulier in en je kunt het pakketje opsturen naar het vermelde adres.

Download hier ons retourformulier
Langskomen kan uiteraard ook, stuur dan een mail naar: hello@littlelegends.nl om een afspraak te maken.

Je mag de artikelen alleen binnen de zichttermijn van 14 dagen ruilen of retourneren. Wij accepteren alleen artikelen die:
  • In originele, onbeschadigde verpakking worden teruggestuurd
  • Onbeschadigd en ongebruikt zijn

Retourneren
De retourkosten zijn voor de afzender. Bewaar goed het T&T nummer, zodat je precies weet waar je retour zending is. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending totdat wij deze in goede orde hebben ontvangen. Houd rekening met 5 werkdagen voor de verwerking van de terugbetaling.

Ruilen
Indien de maat niet goed is of je wilt het artikel ruilen voor een ander artikel, dan betalen wij eenmalig de retourkosten en de nieuwe verzendkosten. Dit geldt alleen bij artikelen boven de €30,-. Stuur een mail naar: hello@littlelegends.nl met daarin het artikel dat retour komt en waarvoor je het wilt ruilen.
Je ontvangt van ons een retourlabel. Stuur het artikel op tezamen met het retourformulier, zodra wij deze hebben ontvangen, sturen wij direct het gewenste artikel op.

Verzending
Wij verzenden via DHL
  Ontvang ieder bestelling als een cadeautje. Omdat nieuwe schoenen voor jou kleine legend niet zomaar iets is pakken wij altijd de bestelde schoenen in als een cadeautje.
Want wat is er nu leuker dan een cadeautje te geven en ontvangen?