DU LOUA

DU LOUA
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Du Loua Boots

Du Loua is een label geboren uit de behoefte aan stijlvolle, verfijnde maar vooral ook duurzame kinderschoenen. Du Loua is gemaakt uit passie voor stijl, liefde voor onze kinderen en de verantwoordelijkheid voelen om voor de aarde te zorgen.
Het merk Du Loua heeft een stijlvole collectie vol mooie laarzen, chelseaboots en andere schoenen gekenmerkt door zijn aarde kleuren.

 

Hoge kwaliteit Du Loua

Du Loua is ontworpen om comfort, gemakkelijk te dragen en goed voor de voeten van je Little Legend. Het merk maakt de schoenen van hoogwaardige materialen, waardoor gezorgd wordt voor een gezonde omgeving van de voeten, waarin ze goed kunnen ademen en ontwikkelen.
De laarzen van Du Loua voldoen aan hoge eisen op gebied van handwerk en comfort. De Du Loua boots passen gemakkelijk bij elke garderobe. De perfecte schoenen die gemaakt zijn om lang mee te gaan.


Duurzame laarzen van Du Loua

Du Loua richt zich op duurzaamheid om de klanten langer van de collectie te laten genieten, wat bijdraagt aan minder afval. Du Loua moedigt klanten aan om de laarzen, schoenen of boots een tweede leven te geven, door een extra paar inlegzolen aan te bieden, zodat een broer, zus, familielid of vriend de schoenen kan beginnen met een fris voetbed.

Bekijk de Du Loua collectie van Little Legends hier:
- Du Loua Sal Nutmeg suede
- Du Loua Marley Nutmeg suede
- Du Loua Lexi Nutmeg suede
- Du Loua Du Louis Nutmeg suede


Bestellen?

Bestel de Du Loua schoenen gemakkelijk en snel online. Bij een bestelling voor 16.00 uur zijn deze laarzen de volgende werkdag in huis. Wil je meer informatie of heb je een vraag over het product, neem dan contact met ons op.