TEVA

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Teva, al sinds 1984

De originele sportsandaal ontstond in 1984 al aan de oevers van de Grand Canyon. Om te voorkomen dat zijn slippers met de stroom zouden worden meegevoerd, bond een vindingrijke riviergids twee horlogebandjes van klittenband om een paar oude teenslippers. En voilà, de Teva! In de jaren daarop heeft Teva diezelfde pioniersgeest en de vrijheid om te blijven ontdekken, weten te behouden.


Teva sandalen, vol innovatie en vakmanschap

Over elke centimeter van de sandalen is nagedacht. De tijdloze en onverwoestbare bandjes worden voortdurend opnieuw bekeken en door de Teva ontwerpers over de hele wereld van andere ontwerpen voorzien. Per 2020 zijn alle iconische bandjes in de Teva productlijn gemaakt van traceerbaar, verifieerbaar gerecycled plastic. Teva wilt dat diegenen die na ons komen de vrijheid hebben om morgen het buitenleven te kunnen ontdekken en daarom verkleinen zij vandaag onze voetafdruk.

Teva sandalen, onze community, onze omgeving

Teva gelooft in verantwoord ondernemen. In een vorm die onze gemeenschap positief vormgeeft, het milieu beschermt en toekomstige generaties inspireert.
- Teva gaat door met het terugdringen van hun waterverbruik
- Teva is begaan met het milieu en vermindering van broeikasgas
- Teva zet stappen in de riching van een diverse, gelijke en inclusieve toekomt voor allen.

Bekijk de collectie van Little Legends hier:

- Teva sandalen Rosebloom multi
- Teva sandalen Midform Lilac Metallic
- Teva sandalen Clay Metallic
- Teva sandalen zwart
- Teva sandalen Midform

Bestellen?

Bestel de leukste sandals gemakkelijk en snel online. Bij een bestelling voor 16.00 uur zijn deze sandaaltjes de volgende werkdag in huis. Wil je meer informatie of heb je een vraag over het product, neem dan contact met ons op