ROCKAHULA

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 98

Oplopend sorteren
Pagina
per pagina

Rockahula: Playful, Bright & Beautiful!

Hoge kwaliteit

Rockahula maakt producten die tegenovergesteld zijn van saai. Leuke producten om de jonge klanten te verrassen. Doordat alle items aan de hoge eisen moeten voldoen, is de kwaliteit van Rockahula erg goed. De accessoires zijn verkrijgbaar in drieëntwintig landen wereldwijd en hebben al vele prijzen gewonnen, waaronder de Junior Design Award 2015 & 2016 en de Smallish Platinum Design Award 2017.

De kleurrijke collectie van Rockahula bestaat uit mooie zonnebrillen, heuptasjes en haaraccessoires. De zonnebrillen zijn 100% UV-beschermd. Iets wat wij heel belangrijk vinden. De haarbanden met mooie printjes, staan de meisjes ook super leuk en de heuptasjes maakt de look van je Little Legend helemaal af.

Goede doel

Rockahula gelooft in het helpen van kinderen over de hele wereld en doneert daarom elk jaar 5% van de winst aan goede doelen. Dit jaar zijn dit Unicef, Maternity Worldwide en Chance for Childhood. Ook vinden zij het belangrijk zo ethisch mogelijk te werk te gaan. De productiepartners worden zorgvuldig gekozen en er wordt rekening gehouden met zo min mogelijk verspilling.

Elk product is met liefde ontworpen en dat is te zien!

Bestellen?
Bestel de Rockahula collectie gemakkelijk en snel online. Bij een bestelling voor 16.00 uur zijn de items de volgende werkdag in huis. Wil je meer informatie of heb je een vraag over het product, neem dan contact met ons op.