ALWERO

Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

Oplopend sorteren
per pagina

ALWERO WOLLEN BODYWARMER KOPEN?

Nu bij Little Legends verkopen wij de schattige bodywarmers van het merk Alwero. Zie onze de Alwero collectie aan wol artikelen hierboven.

Warme wollen bodywarmers, zachte wanten, sloffen en haarbanden voor baby tot aan kind. Allemaal in de mooiste natuurtinten zodat je ze overal bij kan dragen. Perfect voor alle seizoenen door de zachte ademende wol, die Alwero gebruikt in hun producten.

 

ALWERO BESTE KWALITEIT WOL

Deze heerlijke zachte wol is comfortabel en heeft veel natuurlijke voordelen. Wol ademt waardoor je niet gaat zweten en blijf je altijd op de juiste lichaamstemperatuur. Er is geen fijner gevoel dan leven met deze mooie wol artikelen. 

Alle producten van Alwero hebben het Woolmark certificaat. De waarde van het Woolmark certificaat is goed vertegenwoordigd over de hele wereld in de kleding en interieur sector. Wanneer je Woolmark op een label ziet staan biedt dat de zekerheid dat je superieure wol producten koopt. 

 

ALWERO DUURZAME PRODUCTEN 

Alwero laat zich leiden door de natuur. Verlangen naar contact met de natuur doen we allemaal. De natuur inspireert, levert materialen en vormt de basis van de collectie. 

Alwero geeft vorm en de natuur brengt leven in de producten. De collectie is gemaakt van linnen, katoen en wol. Alwero koopt alleen wol in bij humanitaire bronnen. Alwero beschikt over volledige leveranciersverklaringen en verzekert dat alle producten zijn gemaakt van de zogenaamde “Mulesing Free” wol.