MRS ERTHA

Bekijken als Rooster Lijst

28 Items

Oplopend sorteren
per pagina

ONTSTAAN MRS ERTHA

Mrs Ertha is ontstaan met de wens van een fulltime moeder om de kamer van haar dochters om te toveren tot een perfecte plek om te spelen en te dromen. Het begon met het ontwerpen van een paar foto’s om muren te versieren, tot ze realiseerde dat ze unieke en tijdloze collecties aan het creëren was. De collecties groeiden, kregen vorm en begonnen steeds meer gezinnen en winkels over de hele wereld te bereiken.

 

HOGE KWALITEIT MRS ERTHA

De basis van de groei van Mrs Ertha is de vraag naar en de inspanning die ze in de producten stoppen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de duurzaamheid van de materialen en leveranciers die gebruikt worden.

COLLECTIE MRS ERTHA

Mrs Ertha creëert tijdloze producten in plaats van seizoensproducten. De items blijven in de collectie voor de tijd die ze verdienen en niet voor de tijd die de markt oplegt. De collectie van Mrs Ertha bestaat onder andere uit de mooiste horloges, zonnebrillen, poppen, zwemvesten, badkleding, kettingen en accessoires. De prachtige printjes maken de items van Mrs Ertha uniek.

 

Mrs Ertha bestellen?

Bestel de leukste items van Mrs Ertha gemakkelijk en snel online. Bij een bestelling voor 16.00 uur zijn deze producten de volgende werkdag in huis. Wil je meer informatie of heb je een vraag over het product, neem dan contact met ons op.  

 

Mrs Ertha puddle jumper Mrs Ertha horloge