09-04-2019
WAUW! FREEDOM MOSES SLIPPERS
De Freedom Moses slippers zien er niet alleen leuk uit, ze zijn waterbestendig, zijn makkelijk schoon te maken en hebben de heerlijke geur van melk en honing. Hiernaast zitten ze zo lekker, dat je ze het liefst altijd aan hebt. De Moses slippers zijn gemaakt van PCU, een superieure duurzame kwaliteit, milieuvriendelijk plastic met luchtinjectie. Deze unieke combinatie van materialen zorgt voor een duurzame en uiterst comfortabele loopervaring. Een musthave voor deze zomer dus!

KWALITEIT & COMFORT De FREEDOM-slippers zijn gemaakt van PCU, een superieure duurzame kwaliteit, milieuvriendelijk plastic met luchtinjectie. Deze unieke combinatie van materialen zorgt voor een duurzame en uiterst comfortabele loopervaring.

De FREEDOM-slippers zijn duurzaam / duurzaam - Moses werkt er hard aan om hun klanten een duurzaam, duurzaam product te bieden. Onthoud alleen dat deze slippers gemaakt zijn om te chillen, geen marathons die lopen:)

De FREEDOM-slippers zijn wasbaar, pak gewoon een spons en een beetje gewone zeep en je bent klaar om te gaan. We raden ook aan om ze te wassen zodra ze vuil zijn en niet te wachten omdat dan juist de vlekken erin gaan trekken.

De FREEDOM-slippers ruiken naar melk en honing en ze zullen de voetjes van jouw Little Legend niet laten stinken . De FREEDOM-slippers zijn ook diervriendelijk, wat betekent dat er geen dierproeven of het gebruik van dierlijke delen in het productieproces plaatsvinden.

Zit jouw maat slippers er niet bij? Volgende maand verwachten wij nieuwe voorraad. Om een maat te reserveren kun je een mailtje sturen naar tessa@littlelegends.nl