12-10-2023
FASHIONABLE IN DE REGEN MET LITTLE LEGENDS

Kom maar op met de regen!

Na een heerlijke nazomer, is het nu wachten op echt herfstweer. Lekker door de plassen stampen, gekleurde blaadjes op de grond en na een flinke regenbui lekker thuis opwarmen. Binnenblijven doen we zeker niet, want ook in de regen gaan onze Little Legends fashionable op avontuur. Onze shop staat vol met regen proof items voor kids: van de coolste en warmste laarzen van o.a. Enfant, Bisgaard en Konges tot de allerbeste regenjassen van GoSoaky. 


Regen outfits kids


Dansen in de regen met de regen thermoboots van Enfant!

Ook deze herfst mogen de thermoboots van Enfant niet ontbreken. Deze kinderlaarzen houden de voetjes van jouw Little Legend niet alleen warm, maar ook droog. Perfect dus voor een regendansje. We hebben de Enfant laarsjes in veel verschillende kleuren en prints voor zowel jongens als meisjes. Voor de allerkleinsten hebben we de short Enfant boots welke verkrijgbaar zijn in maat 20 t/m 26. De hogere modellen zijn er in maat 22 t/m 35.

Bekijk de collectie van Enfant hier

Regenlaarsjes enfant


Warm en droog in de jassen van Gosoaky

Op zoek naar een warme en waterdichte jas voor jouw Little Legend? Bekijk dan snel de geweldige jassen van GoSoaky. Deze jassen zijn namelijk naast warm en waterdicht ook super stylish. Wij hebben de 3 in 1 jassen van GoSoaky (1 jas die je kunt aanpassen naar de weersomstandigheden) en de waanzinnig leuke Desert Fox parka. De Desert Fox jas van GoSoaky hebben we in een super mooie kleur groen en in het donkerblauw, perfect dus voor zowel jongens als meisjes.

Bekijk de collectie van GoSoaky hier.

Gosoaky jassen


Plassenstampen in de thermoboots van Bisgaard

Bisgaard is een nieuw merk in het assortiment van Little Legends en wat zijn wij blij met deze te gekke thermolaarzen voor kids. De thermoboots van Bisgaard zijn gemaakt van waterdicht, elastisch en duurzaam rubber. Dankzij de zachte en temperatuur regulerende wollen voering blijven de voetjes van je Little Legend heerlijk warm en droog. We hebben de laarzen voor de beginnende plassenstampers (maat 20 tm 25) en natuurlijk ook voor de echte pro's (25 tm 35). 

De laarzen van Bisgaard gaan hard, dus wacht niet te lang. Bekijk de hele collectie hier

bisgaard regenlaarzen


Fashionable, warm en droog met Konges Sløjd

Vrolijke prints, mooie kleuren en comfort. Dat is waar het Deense merk Konges Sløjd voor staat. Winter, lente, zomer of herfst. Konges is een prachtig merk het hele jaar rond. Ook deze herfst hebben we weer te gekke items binnen van Konges, waaronder ook veel rain proof items. De unicorn blush en ciel magique regenlaarsjes zijn bijvoorbeeld echt geweldig en de super warme baby boots maken elke outfit af.

Shop HIER de schoenencollectie van Konges Sløjd .

Konges Slojd regen

1.  Paraplu 2. Unicorn regenlaarzen 3. Baby snowboots 4. Baby snowboots 5. Magique regenlaarzen 

 
Shopping time!

We  sluiten deze nieuwsbrief weer af met herfstmode inspiratie voor jongens en meisjes. Deze keer allemaal items die bestand zijn tegen elke herfstdag. Klik onder de shoppings op de linkjes om direct te shoppen!

1.  Jas GoSoaky 2. Rugzak Little Legends 3. Trui Sproet & Sprout 4. Sjaal Sproet & Sprout 5. Thermo boots Bisgaard 6. Sokken Vans 7. Regenlaarsjes Enfant 8. Wanten Konges Sløjd

Shoppen meisjes

1.  Jas GoSoaky 2, Rugzak Little Legends 3. Elastiekjes Mast Studio 4. Regenlaarzen Enfant 5. Paraplu Konges Sløjd 6. Ringen Rockahula 7. Wanten Konges Sløjd 8. Thermo boots Bisgaard