05-07-2022
IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE..

Blijf jij dit jaar in Nederland? Of ga je de zon opzoeken in het buitenland? De kortingen op de leukste zomer items zijn opgelopen tot wel 40% dus scoor nog snel voor je vakantie die mooie slippers, lekkere korte broeken of fijne jurkjes. 
Ook shop je bij ons de leuke Swim Essentials voor al het waterpret tijdens de warme dagen. Zwembandjes,  een babyfloat of een waterpistool, kom maar op met die mooie zomer!

 

Zomerkleding van Sproet & Sprout

Nu de temperaturen weer stijgen, komen we er achter dat de korte broeken en zomershirtjes van vorig jaar eigenlijk wel iets te klein geworden zijn. Shop de leukste items van Sproet & Sprout nu in de sale tot wel 40% korting!

Sproet & Sprout

Zacht & comfy met Mingo

De items van Mingo zijn allemaal van heerlijke jersey en badstof. Ideaal om lekker in te spelen en met de warme dagen ook fijn te dragen. Warme kleuren zoals pommegranate & sand combineer je met tijdloze streepjes. Mingo heeft de ideale basics die je echt in je kast wilt hebben. Nu met wel 40% sale!

Mingo

UV beschermd met Beach & Bandits

Met de UV-zwemkleding van Beach en Bandits kan jouw Little Legend heerlijk spelen en genieten van een stranddag zonder te verbranden. Ze zijn hiermee namelijk tot wel 97,5% beschermd tegen UV-A en UV-B straling. De stof is lichtgewicht en droogt snel. Bekijk snel de collectie van dit te gekke en goede merk:  van badpakjes met lange mouwen en bloemenprint tot losse shirts met korte mouwen met stoere teksten, en nog veel meer. 

Beach en bandits

Helemaal voorbereid op de zomerse dagen met Swim Essentials

Wie wordt er nu niet blij van een dagje waterpret?! Of het nu in de tuin, het zwembad of in de zee is, water is heerlijk tijdens de warme zomerdagen en zorgt ook nog eens voor veel plezier. De items van Swim Essentials zijn voor de echte waterratjes. De leukste zwembadjes, luchtbedden & zwembanden scoor je hier. De kleintjes houden we veilig met de zwembandjes en de babyfloats.

Swim Essentials

Play proof sandals!

Over het warme zand naar de zee open, urenlang buiten ravotten, 's avonds op je mooist uit eten en even snel wat aanschieten voor een ijsje. De sandalen voor Salt Water zijn onmisbaar in de zomer! Wij zijn zelf groot fan van dit merk. De sandalen gaan niet alleen lang mee, ze zijn ook nog een super stylish!

Salt Water