29-11-2022
LIVE CHRISTMAS SHOPPING

De gezelligste tijd van het jaar breekt aan, verlichte straten, mooi versierde bomen, de geur van open haard hangt in de lucht en meer dan ooit willen we samen zijn. Met je familie, je gezin, vrienden en vriendinnen.

Na de drukte van Sinterklaas en deadlines op je werk zit jij wel te wachten op een heerlijk avondje shoppen buiten de deur.
De geur van glühwein en zalige kerstmuziek brengen je helemaal in de stemming. Vrijdag 9 december en zaterdag 10 december is het Christmas Shopping in Alphen.
Genieten van een sfeervolle en gezellige avond met een hapje en een drankje. Naast de gezelligheid is de volledige collectie van Little Legends te zien, te passen en te koop voor mooie zachte prijsjes.
Al onze toffe merken doen mee met bekende en ongeziene collecties! 

Zal Denise van Mosz haar mooie tassen presenteren en The Candle Club zal haar mooiste kaarsen, kandelaars en mooie feestpakketjes meenemen om de avond compleet te maken.

Dus liever voor de feestdagen nog even live shoppen in plaats van online? Shop je voor jezelf die mooie paar schoenen voor onder je feestjurk, een mooie tas om je outfit mee af te maken en met een kaarsenpakket om te smullen kan jij als gast wel aankomen bij het kerstdiner.

Wees welkom! Bij ons is het lekker warm en gezellig!

Waar? 
Showroom Little Legends
Jac. P Thijsseweg 13
2408 ER Alphen aan den Rijn


Tijd?
Vrijdag 9 december 15.00 tot 19.30 uur
Zaterdag 10 december 12.00 tot 17.00 uur

Er staat een glaasje Glühwein voor je klaar See you!
Little Legends, Mosz & The Candle Club