25-01-2024
ONTDEK DE MAGIE VAN RATATAM

Of je nu op zoek bent naar een schattige tutu rok, een leuke haarband of speelgoed... Ratatam biedt alles wat je zoekt!

 

De geboorte van Ratatam

Ratatam is een Frans merk voor kinderproducten, waaronder speelgoed, kinderrokken stuiterballen en accessoires. Het merk Ratatam is opgericht in Frankrijk en is “based” in Parijs. Het is een merk voor vrolijke kinderen! De designers van Ratatam zijn twee moeders uit Lille, Marie & Manon. Samen halen ze de inspiratie uit hun eigen jeugdherinnering om originele, leuke en kleurrijke producten te creëren.

 

1. Tutu rokken

Laat jouw Little Legend shinen in een van Ratatam’s prachtige tutu rokken. Abrikoos, zwart, goud, lila, blauw, roze en fuchsia zijn de kleuren waarin de tutu rokken verkrijgbaar zijn op onze website. De rokken bieden oneindige mogelijkheden voor het maken voor unieke looks. Omdat de tailleband van elastiek is gemaakt zijn de tutu rokken comfortabel om te dragen. De elastische band geeft ook genoeg bewegingsvrijheid waardoor er ongehinderd in bewogen kan worden. Of het nu gaat om een kinderfeestje, speeldate, familiemiddag of gewoon een dagje vol plezier thuis, Ratatam’s tutu rokken zijn perfect voor elke gelegenheid. Je kan ze combineren met een leuk t-shirt om een casual lookje te maken, of voeg een feestelijke draai aan de look door er een passende top bij aan te doen voor speciale gelegenheden.

2. Verkleed Vleugels

Geef de verbeelding van jouw Little Legend vleugels met de prachtige verkleed vleugels van Ratatam. Of ze nu een fee, vlinder of iets anders willen worden, deze vleugels maken elke droom extra magisch.

 

3. Cat Ear Haarbanden

Maak elke dag bijzonder met de schattige cat ear haarbanden van Ratatam. Een simpele manier om een vleugje speelse stijl toe te voegen aan elke look van jouw kleintje

 

4. Ballen

Of het nu gaat om binnen- of buitenspelen, de kleurrijke ballen van Ratatam zijn perfect voor actief plezier. Op de webshop verkopen we kleurrijke (stuiter)ballen met glitters en confetti, een voetbal en een mega circus bal van 40cm!

 

Ontdek het zelf!

Dus… Waar wachten jullie nog op? Duik in de wereld vol magie van Ratatam op onze website en geef jouw kleintje een mooie tuturok, bal of iets anders. 

Happy shopping!

Liefs,

Little Legends