08-12-2020
THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING: BOOTSTOCK COWBOYLAARZEN

Cowboy boots zijn hot, heeeel hot! Back in the days werd dit schoeisel gedragen door stoere mannen op paarden in het wilde westen. Tegenwoordig maakt de cowboylaars regelmatig een fashion comeback en ook dit seizoen is een paar stoere cowboy boots onmisbaar voor mommy en mini. Cowboylaarzen zijn eindeloos te combineren en kunnen wel tegen een stootje, perfect dus voor heerlijk ravotten op school, maar ook te gek om in te shinen tijdens een leuk feestje.

Cowboylaarzen voor kinderen

Wij hebben de betaalbare cowboylaarzen van Bootstock in ons assortiment voor stoere fashion girls en boys. Bootstock is een Nederlands merk en is bedacht door de Rotterdamse Mariska. Zij was op zoek naar de perfecte boots, maar toen ze deze niet kon vinden, besloot zij ze zelf te gaan produceren. Zo is het merk Bootstock ontstaan. Een Nederlands schoenenmerk dat is gespecialiseerd in luxury boots met een western look and feel. En niet geheel onbelangrijk, voor een fijne prijs.

Voor kids en mom’s

De Bootstock western boots zijn er voor de kids en de mommy’s. Twinning is winning tegenwoordig, dus jullie kunnen samen de deze gave laarzen rocken. De maten voor de kids gaan vanaf maat 24 tot en met maat 39. Alle schoenen tot en met maat 34 hebben een rubberen zool. En binnenkort krijgen we ook voor de peuters gave Bootstock laarzen binnen. Deze boots hebben een lagere hak en zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 t/m maat 23. Aan de binnenkant zit een rits waardoor ze makkelijker aan en uit te trekken zijn voor de allerkleinsten. Voor de dames zijn de Bootstock laarzen er vanaf maat 36 t/m 41. De boots vallen groot, dus koop ze een maat kleiner dan je normaal draagt.

 Bootstock laarzen

Styled to perfection

De laarzen zijn van 100% rundleder en zijn afgewerkt met hand gestikte details. Er zijn verschillende variaties in kleuren en stiksels. Er zijn modellen met glad leder en ruw leder. Deze classic cowboyboots zijn geproduceerd volgens de Amerikaanse leest en verkrijgbaar in mooie warme bruintinten maar ook in dark blue. De borduursels op de laarzen zorgen voor een bohemian en vintage touch, en zijn er kleurrijk of ton-sur-ton. 

All year long

De cowboy boots van Bootstock kun je het hele jaar door rocken. In de winter met een paar warme sokken, een skinny jeans en een comfy gebreide trui of met een dikke maillot en een lief bloemenjurkje. In de zomer de laarzen weer terug in de kast? Nee hoor! Cowboy boots zijn ook te gek onder een zomers jurkje en geven een meisjesachtige look een instant stoere touch.

How to style:

Omdat we nu midden in de gure herfst zitten en de winter voor de deur staat, hebben we twee looks gestyled met de Bootstock boots. Alle producten zijn uiteraard bij ons in de shop te koop. Klik op de producten onder de looks en shop till you drop!

Bootstock laarzen

  1. Enfant jas Harvest Gold
  2. Rockahula haarband
  3. Condor handschoenen
  4. Little Legends X CarlijnQ rugzak
  5. Mirco Step accesoire
  6. Bootstock Canyon boot