29-01-2024
ZOMERSE STAPPEN: ONTDEK SALT WATER SANDALS VOOR JOU EN JE KLEINTJE

De zomer is in aantocht, en wat is er beter dan samen met je kinderen te genieten van de zonnige dagen? Voor degenen die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame sandalen voor hun kleintjes, is er het merk: Salt Water Sandals.

 

De geschiedenis van Salt Water Sandals

De Salt Water sandalen zijn bedacht en ontworpen door Walter Hoy in de jaren 40. In die tijd maakte hij de sandalen van restanten leer omdat er door de Tweede Wereldoorlog een tekort aan leer was. De reden dat het merk Salt Water Sandalen heet is omdat de sandalen zijn ontworpen om tegen zout water te kunnen. Oorspronkelijk waren de sandalen ontworpen als kindersandalen, maar al snel werden de sandalen ook bij volwassenen populair.

 

Hoe zijn de sandalen gemaakt?

De sandalen worden gemaakt van 100% leer. Vervolgens worden ze gecoat met een waterbestendig afdichtmiddel waardoor ze goed tegen (zout) water kunnen. Ze vormen met de voeten mee als ze herhaaldelijk worde gedragen. Door de gespen kunnen de riemen worden aangepast voor smalle of bredere voeten.

 

Duurzame keuze voor actieve kleintjes

De Salt Water sandalen zijn gemaakt om de avonturen van actieve kinderen aan te kunnen. Het waterbestendige leer en de roestvrije gespen zorgen ervoor dat de sandalen er niet alleen leuk uitzien, maar ook tegen het wilde spelen van jouw kind kunnen.

 

Comfort voor kleine voetjes

Kinderen groeien erg snel, en hun voeten doen net zo hard mee! De Salt Water sandalen zijn zo geweldig omdat het leer zich vormt naar de voetjes van jouw kind. Zo krijgen de voeten niet alleen de ondersteuning die ze nodig hebben, maar ook een paar sandalen dat een stukje met hen meegroeit!

 

Dus, stap de zomer in met stijl en comfort. Kies voor Salt Water Sandals en zie hoe deze sandalen de outfit van jouw Little Legend niet alleen afmaakt, maar ook een lach op hun gezicht toveren. We hebben een breed assortiment aan Salt Water sandalen, dus neem zeker even een kijkje: https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/slippers-voor-kinderen/salt-water-sandals.html