10-03-2022
THE SUN IS OUT ☀️! SHOP DE LEUKSTE LENTE FASHION

De lente komt eraan!

De lente komt eraan en we mogen er weer lekker op uit met onze kids! Dat laten we ons geen twee keer zeggen. Het is heerlijk weer en er staan ons een aantal prachtige zonnige dagen te wachten. We hebben nog meer leuke nieuwe collecties binnen van o.a. Liewood, Rockahula en Enfant, allemaal mooie lente items. Shop snel de leukste items voor jouw Little Legends!

Liewood

Ready to swim met Liewood

Bescherm de voetjes van jouw Little Legend in het zwembad of op het strand met de waterschoentjes van Liewood. De sandalen zijn heerlijk flexibel en van zacht materiaal, dus ze krijgen er geen pijnlijke plekjes van op de voeten. En dit seizoen hebben we ook super leuke badkleding van Liewood, golden/camel gestreept en met een beschermingsfactor van UV50+, de maatjes lopen van 104/110 tm 124/130.  De waterschoenen gaan van maatje 22 tm 30 en in zijn verkrijgbaar in 5 heerlijke kleuren voor boys en girls. 

Liewood

Pretty hair & more: Rockahula

De finishing touch van iedere de lentelook zijn natuurlijk de geweldige accessoires van Rockahula. Vol met glitters, bloemen, fluffy items en heerlijke kleurtjes. We hebben onder andere scrunchies, elastiekjes, speldjes, tasjes, zonnebrillen, ringetjes en haarbanden. Ga snel naar de website om al deze snoepjes van items te bekijken!

Rockahula

Rainy days: Enfant regenlaarsjes

De Hollandse lente en zomer bestaat helaas niet alleen maar uit zonneschijn. Voor deze dagen hebben we de vrolijke regenlaarsjes van Enfant. De thermoboots zijn elk jaar een enorme hit en de regenlaarzen mogen ook echt niet ontbreken in de collectie van jouw Little Legend. Ze zijn er al vanaf maatje 21 tm 35. We hebben Black, Old Rose & Blue Nights al binnen, check op de site de te gekke prints die er binnenkort aankomen en zet jouw bestelling alvast in pre-order, dan versturen wij ze direct als ze binnen zijn.

Enfant