15-04-2024
TOP 10 ZOMERSANDALEN 2024 VOOR KIDS

Met de zomer voor de deur is het tijd om de garderobe van je kinderen aan te vullen met comfortabele en stijlvolle zomersandalen. Of ze nu spelen in de achtertuin, ravotten op het strand of naar school gaan, het vinden van de juiste sandalen is essentieel voor hun comfort en plezier. Hier is onze top 10 zomersandalen voor kinderen om deze zomer in stijl door te brengen:

 

1. Salt Water Sandals

Met hun klassieke designs en duurzame leer zijn de Salt Water sandalen een favoriet voor zomerse stijl. De veelzijdige sandalen zijn waterbestendig en daardoor zowel geschikt voor zowel een stranddag als casual dagelijkse outfits.

Salt Water sandals

2. Freedom Moses slippers

De nieuwe sandalen van Freedom Moses zijn weer lekker kleurrijk en voorzien van de leukste prints. Fel Roze, paars, panterprint (helemaal terug van weggeweest) en regenbogen. De sandalen van Freedom Moses zijn er voor het hele gezin, ook voor de mannen hebben we stoere kleuren in de collectie. De maten lopen vanaf 24 tot en met 47. Zo kan iedereen weer voorzien worden van een fris paar sandalen voor het komende seizoen. De slippers zijn waterbestendig en hebben de heerlijke geur van melk en honing!

Freedom Moses

3. Birkenstock

Deze klassieke sandalen bieden niet alleen tijdloze stijl, maar ook een ongeëvenaard comfort. Met een stevig voetbed dat de natuurlijke vorm van de voet ondersteunt, zijn Birkenstock slippers perfect voor lange dagen vol activiteiten.

Birkenstock

4. Teva

Lichtgewicht en duurzaam, Teva sandalen zijn favoriet bij kinderen die graag buiten spelen. De verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de dempende zool comfort biedt, zelfs tijdens de langste zomerdagen.

Teva

5. Liewood

De Liewood sandalen zijn ontworpen met het comfort en de veiligheid van je kinderen in gedachten. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van verstelbare bandjes. Voor de waterliefhebbers hebben ze ook Liewood waterschoenen. Hiermee zijn de voetjes van je Little Legend beschermd tegen scherpe schelpjes en het warme zand. Leuk detail is de panda afdruk die je achterlaat op het strand!

Liewood

6.Enfant clogs

Nieuw dit jaar zijn de clogs van Enfant. De klompjes zijn een echte zomertrend in 2024 en verkrijgbaar in de kleuren bruin en champagne. Clogs zijn vaak herkenbaar aan hun open hiel en de gesloten teen en worden eenvoudig aangetrokken en uitgetrokken. Clogs zijn veelzijdige slippers die zowel binnen als buiten gedragen kunnen worden. Afgelopen jaar zijn de klompen populair geworden als mode-item.

Enfant Clogs

 

7. Develab

Met een breed scala aan ontwerpen, kleuren en details, zijn Develab sandalen meer dan alleen maar functioneel, ze zijn ook modieus! Van kleurrijke prints tot subtiele tinten, er is een stijl die past bij iedereen. De sandalen hebben een klittenbandsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan zijn te trekken.

Develab

8. Konges Slojd

De waterschoenen van Konges Slojd bieden de perfecte combinatie van bescherming en stijl voor kinderen die willen genieten van waterplezier tijdens warme zomerdagen. De waterschoenen hebben flexibele rubberen antislip zolen, waardoor je kids niet uitglijden tijdens het spelen of lopen. Met de elastische rand en treklus zijn de schoentjes gemakkelijk aan te trekken. De waterschoentjes hebben de hoogst mogelijke UV-beschermingsfactor UPF50+.

Konges slojd waterschoenen

9. Havaianas

De Havaianas kinderslippers zijn gemaakt met de beste materialen om ervoor te zorgen dat de voeten van je kleintjes de hele dag door comfortabel blijven. Van het zachte rubberen voetbed tot de soepele bandjes die niet schuren, de flipflops zijn ontworpen met het comfort van kinderen in gedachten.

Havaianas superga

10. Zweedse klompen

De Zweedse leren klompen kun je altijd aan, op vakantie, een dagje opstap of gewoon lekker thuis. De zolen van deze clogs zijn gemaakt van Zweedse Elzen, wat bekend staat om zijn lichte gewicht, hardheid en sterkte. Dit maakt dat de clogs erg comfortabel zitten en kun je er de gehele dag pijnloos op lopen. De klompen voor dames hebben een hak van 7cm. Dit is de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Dames clogs