FREEDOM MOSES SLIPPERS

Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Freedom Moses Slippers

Het slippermerk Moses is gemaakt om koelte en comfort toe te voegen aan uw dagelijks leven. De Freedom Moses slippers zien er niet alleen leuk uit, ze zijn waterbestendig, zijn makkelijk schoon te maken en hebben de heerlijke geur van melk en honing. Hiernaast zitten ze zo lekker, dat je ze het liefst altijd aan hebt.

Hoge kwaliteit Freedom Moses  

KWALITEIT & COMFORT De FREEDOM-slippers zijn gemaakt van PCU, een superieure duurzame kwaliteit, milieuvriendelijk plastic met luchtinjectie. Deze unieke combinatie van materialen zorgt voor een duurzame en uiterst comfortabele loopervaring.

De FREEDOM-slippers zijn duurzaam - Moses werkt er hard aan om hun klanten een duurzaam product te bieden. Onthoud alleen dat deze slippers gemaakt zijn om te chillen, geen marathons die lopen:)

De FREEDOM-slippers zijn wasbaar, pak gewoon een spons en een beetje gewone zeep en je bent klaar om te gaan. We raden ook aan om ze te wassen zodra ze vuil zijn en niet te wachten omdat dan juist de vlekken erin gaan trekken.

De FREEDOM-slippers ruiken naar melk en honing en ze zullen de voetjes van jouw Little Legend niet laten stinken. De FREEDOM-slippers zijn ook diervriendelijk, wat betekent dat er geen dierproeven of het gebruik van dierlijke delen in het productieproces plaatsvinden.

Hoe tof zijn ook de slippers van Bandy Button in samenwerking met Freedom Moses? Bandy Button kennen we natuurlijk van hun geweldige kinderkleding collectie. De regenboogjesprint staat super leuk!

Bekijk de Freedom Moses collectie van Little Legends hier:


Bestellen?

Bestel de Freedom Moses slippers gemakkelijk en snel online. Bij een bestelling voor 16.00 uur zijn deze slippers de volgende werkdag in huis. Wil je meer informatie of heb je een vraag over het product, neem dan contact met ons op.