News
THE SUN IS OUT ☀️! SHOP DE LEUKSTE LENTE FASHION
THE SUN IS OUT ☀️! SHOP DE LEUKSTE LENTE FASHION
10-03-2022

De lente komt eraan en we mogen er weer lekker op uit met onze kids! Dat laten we ons geen twee keer zeggen. Het is heerlijk weer en er staan ons een aantal prachtige zonnige dagen te wachten. We hebben nog meer leuke nieuwe collecties binnen van o.a. Liewood, Rockahula en Enfant, allemaal mooie lente items. Shop snel de leukste items voor jouw Little Legends!

Lees meer...
DR MARTENS SCHOENEN KOPEN BIJ LITTLE LEGENDS
DR MARTENS SCHOENEN KOPEN BIJ LITTLE LEGENDS
24-02-2022

Ben jij op zoek naar een nieuw paar Dr. Martens voor jezelf of voor je kleintje? Dan ben je bij Little Legends op de goede plek. Ga je voor het originele 1460 model, zoek je een Dr Martens model met een leuk kleurtje of printje voor jezelf? Of is jouw dochter klaar voor haar eerste of volgende paar Dr Martens? Ook, of misschien zelfs ‘juist’ voor kinderen ben je bij ons aan het goede adres!

Lees meer...
SALT WATER SANDALS KOPEN
SALT WATER SANDALS KOPEN
23-02-2022

Ooit wel eens sandalen gekocht die zo lekker zaten dat je ze iedereen wilt aanraden? De Salt Water Sandals zijn die sandalen. Met deze leren sandalen loop je zo gewoon de zee in en je kunt ze wassen in de wasmachine. De beste combinatie voor het hele gezin deze zomer, vind je niet? De kinderen kunnen lekker kliederen in het natte zand met de sandalen aan. De sandalen zijn ervoor gemaakt en je beschermt de voetjes van je kids.

Lees meer...
LAUNCH TIME: SPROET & SPROUT DROP 1 STAAT ONLINE!
LAUNCH TIME: SPROET & SPROUT DROP 1 STAAT ONLINE!
11-02-2022

De eerste drop van de nieuwe collectie van Sproet en Sprout is binnen en de collectie is zoooo leuk! Het thema is Camp Nowhere, we gaan naar buiten! Lekker kamperen, badminton spelen, naar de zonsondergang kijken en vooral dagen lang spelen en op avontuur met vriendjes en vriendinnetjes.

Lees meer...
NEW IN; MINGO & YUKI KIDSWEAR!
NEW IN; MINGO & YUKI KIDSWEAR!
02-02-2022

De eerste maand van het jaar zit er alweer op en bij ons beginnen langzaam aan de lente kriebels te komen! We hebben namelijk de eerste items van de nieuwe collecties binnen en kunnen jullie blij maken met 2 te gekke nieuwe merken: Yuki & Mingo.

Lees meer...
CHRISTMAS GIFT TIPS FOR BIG & LITTLE LEGENDS
CHRISTMAS GIFT TIPS FOR BIG & LITTLE LEGENDS
15-12-2021

Nog maar anderhalve week tot the most wonderful time of the year! Shop nu jouw kerstcadeautjes bij Little Legends! We hebben HIER de leukste cadeautjes voor kids en mama’s voor je geselecteerd. Just click and shop! Wij zorgen dat alle bestellingen een feestje zijn om uit te pakken en doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te versturen.

Lees meer...
NIEUWE ITEMS & WINTER SALE!
NIEUWE ITEMS & WINTER SALE!
08-12-2021

Brrrr wat is het koud en guur buiten! Is de wardrobe van jouw Little Legends helemaal up to date? Kan er nog wel wat bij? Goed nieuws, want je shopt nu te gekke items van CarlijnQ, Sproet & Sprout, Petit Nord & Novesta met 30% korting!

Zin in iets gloedje nieuws?! We hebben ook te gekke nieuwe items binnen van o.a. Konges Sløjd en VANS! Tijd dus voor een shopping rondje en wie weet score je wel iets leuks voor onder de kerstboom!

Lees meer...
DE COOLSTE SHOES & BAGS VOOR JOUW LITTLE LEGEND!
DE COOLSTE SHOES & BAGS VOOR JOUW LITTLE LEGEND!
16-09-2021

Een van de leukste dingen van de start van de herfst is dat we weer op zoek mogen naar nieuwe boots! Voorlopig even weg met de sandaaltjes en slippers, want wij gaan in de plassen stampen met de coolste boots! Shop nu de nieuwste Enfant thermoboots en natuurlijk mag een paar Chelsea boots niet ontbreken dit seizoen.

Bij nieuwe boots hoort natuurlijk ook een nieuwe tas, en goed nieuws want onze 4 gloedjenieuwe backpacks zijn binnengekomen! Scroll snel verder en bekijk wat voor moois wij hebben voor jouw Little Legend!

Lees meer...
BACK 2 SCHOOL BOYS AND GIRLS!
BACK 2 SCHOOL BOYS AND GIRLS!
10-09-2021

In het Noorden en het midden van ons land is het schoolleven alweer even begonnen en volgende week is ook het zuiden aan de beurt. Bij back to school hoort natuurlijk een nieuwe tas en een fijne herfstlook. De fall collecties druppelen inmiddels binnen, dus tijd om te laten zien wat voor leuks er allemaal klaarstaat in de webshop! O.a. andere iets waar wij mega trots op zijn: 4 nieuwe rugzakken van ons eigen merk Little Legends welke je nu kunt shoppen in onze webshop!

Lees meer...
NEW IN: CARLIJNQ
NEW IN: CARLIJNQ
29-07-2021

Hoewel de zomervakantie pas net is begonnen, druppelen de nieuwe herfstcollecties alweer binnen. Stiekem worden wij daar heel blij van en helemaal met dit weer. Als we onze heerlijke summer looks niet aan kunnen, gaan we toch gewoon voor te gekke nieuwe items. In deze nieuwsbrief laten we jou de nieuwe collectie van CarlijnQ zien!

Lees meer...

Items 71 tot 80 van 155 totaal

Weergeven per pagina