News
BACK TO SCHOOL MET LITTLE LEGENDS
BACK TO SCHOOL MET LITTLE LEGENDS
23-07-2018

Het is alweer (of bijna) zomervakantie en dat betekent vrij van school, lekker weer en op vakantie! Maar ondertussen moet er ook al weer gedacht worden aan volgend schooljaar. De nieuwe rugzakken van Little Legends zijn binnen & direct leverbaar!

Lees meer...
SUMMERSALE
SUMMERSALE
31-05-2018

We hebben hele toffe nieuwe items toegevoegd aan de SALE met kortingen tot wel 50%!

Lees meer...
NEW ITEMS --> UV ZWEMKLEDING BEACH & BANDITS
NEW ITEMS --> UV ZWEMKLEDING BEACH & BANDITS
23-05-2018

EXCLUSIVE COLLABORATION WITH EEF LILLEMOR

Ook dit jaar hebben Beach & Bandits & Eef Lillemor de handen weer in een geslagen. Het resultaat…….. een exclusief UPF50 badpakje met een vrolijke eenhoorn print en te leuk UPF50 T-shirt met Sir Koala.

De voorraad is beperkt dus shop deze leukers nu online.

Lees meer...
SHARING IS CARING!
SHARING IS CARING!
27-02-2018

Sharing is caring!

Wie ons al een tijdje volgt op IG en Facebook weet dat wij fan zijn van de webshop www.bonbonbleu.nl Voordat wij de website twee jaar geleden begonnen, shopten wij hier al (te vaak ;-)) voor onze dochter Mees.

In de webshop van bonbonbleu vind je kleding met een unieke uitstraling, hoog draagcomfort en toffe prints die tot de verbeelding van een kind spreken.  

 

Leuke mensen

Naast dat ze een geweldig assortiment hebben, zitten er ook nog eens twee leuke mensen achter de webshop die vol passie en creativiteit iedere dag al hun liefde en aandacht in de webshop stoppen. Juist in deze tijd met alle concurrentie van de grote warenhuizen & webshops, is het belangrijk om je krachten te bundelen. And so we did! De toffe kleding van Bonbonblue matched natuurlijk super met onze leukste sneakers, slippers en schoenen voor kinderen.  

 

Setjes i.p.v. miskopen

Als ik voor mijn kinderen shop, vind ik het altijd fijn om setjes te maken. Doe ik dat niet, dan kom ik thuis met een mooi shirt maar niets in de kast om te combineren. Daarom bedachten we een maandelijks een ‘style the set’ foto sessie in de geweldige showroom van Bonbonbleu.  Zo kun je direct zien hoe je dat te gekke jurkje kunt combineren met een stoere sneaker. En wat als je dat jurkje nu eens combineert met een hoge Dr. Marten laarsje, of basic slippertje?  

 

 

Lees meer...
NEW BRAND MIMI AND LULA
NEW BRAND MIMI AND LULA
22-02-2018

SAY HELLO TO OUR NEW BRAND ==> MIMI & LULA.

 

MIMI & LULA een te leuk accessoires merk, dat ontworpen is om kleine meisjes hun persoonlijkheid te laten uiten, alles mag en niets is te gek. De perfecte combi voor kleine meisjes toch?

 

THE STORY

Het merk werd in 2017 opgericht door Natasha Hodson en Nicola Byrne, die voorheen verantwoordelijk waren voor het design van verschillende beroemde A merken van de dames accessoires collecties. Maar toen hun eigen meisjes ouder werden, beseften ze al snel dat het toch erg lastig was om leuke unieke haaraccessoires te vinden. Je kunt tenslotte nooit genoeg hebben van kleurrijke clips, glitter diademen, of leuke verkleedspulletjes. Dus begonnen Tash en Nic hun ervaring en passie in te zetten om hun eigen rijke en inspirerende collectie te creëren.

 

 

 

 

Lees meer...
LIVE KERSTSHOPPEN
LIVE KERSTSHOPPEN
14-12-2017

Live Kerstshoppen met bubbels

Vrijdag 15 december organiseren we een koopavond samen met de toffe website www.bonbonbleu.nl. Dus liever voor de feestdagen nog even live shoppen in plaats van online? Wees welkom!

Waar? Bon Bon Bleu Showroom. Amsteldijk Noord 141, Uithoorn

Tijd? 18.00 tot 22.00 uur

Er staat een glaasje bubbels voor je klaar. See you!

Little Legends & Bon Bon Bleu

Lees meer...
COOL LITTLE LEGENDS
COOL LITTLE LEGENDS
31-10-2017

Lees meer...
COOL LITTLE LEGENDS
COOL LITTLE LEGENDS
31-10-2017

Lees meer...
COOL LITTLE LEGENDS
COOL LITTLE LEGENDS
31-10-2017

Lees meer...
LAAT DE WINTER MAAR KOMEN
LAAT DE WINTER MAAR KOMEN
19-10-2017

Kom maar op met de kou!

Vorig jaar liep ik met mijn zus op de kinderbeurs en kwamen langs de stand van Lullaby Road. Wauw wat een prachtige collectie! Ik vond werkelijk alles mooi, maar gelukkig had Mees haar keuze al gemaakt en koos voor de hand gebreide zwanen muts. Hetzelfde als haar nichtje Evie.

 

Zelfs bij dagen dat het niet koud was, droeg Mees haar zwanen muts vol trots. In onze shop willen wij artikelen verkopen, waar wij als ouders blij van worden, maar ook onze kinderen.

 

De collectie van Lullaby Road hoort hier absoluut in thuis. Ieder item van Lullaby Road is uniek en je ziet dat er veel liefde en aandacht is besteed aan de designs. Lullaby Road kiest voor handgemaakte “fair trade” accessoires. In Nepal hebben zij een groep vrouwen gevonden die de mooiste producten breien en haken, waarbij ze uitsluitend gebruik maken van natuurvriendelijk materiaal. Deze vrouwen krijgen hier een eerlijk loon voor zodat ze hun gezinnen kunnen onderhouden en hun kinderen een betere toekomst kunnen bieden.

 

Lees meer...

Items 141 tot 150 van 156 totaal

Weergeven per pagina