BAGS

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 47

Oplopend sorteren
Pagina
per pagina

Heb jij de gave rugtassen voor kinderen al gezien?

 

Bij Littlelegends.nl hebben we een gaaf assortiment rugtassen voor kinderen. Je zit dus helemaal goed. Al vanaf heel klein hebben kids al een rugtas nodig. Naar de crèche of kinderopvang, er moeten altijd spulletjes meegenomen worden.

 

Waarom niet meteen een hippe of stoere rugtas? De rugtassen voor kinderen van Littlelegends.nl hebben gave kleuren, coole designs en soms zijn ze zelfs in de vorm van de gaafste dieren. Tegenwoordig is een rugzak een echte accessoire voor naar school of naar de BSO.

 

Ook rugzakken voor kinderen gaan met de mode mee, zo hebben wij bijvoorbeeld in onze collectie een rugtas met unicorns, meer fashionable kan bijna niet.

 

Maar een rugtas moet ook praktisch zijn, het broodtrommeltje, drinken, een muts een sjaal en nog veel meer moet er allemaal in passen. Een rugzak kan ook erg van pas komen als jouw Little Legend gaat logeren bij een vriendje of bij opa en oma.

 

Rugtassen voor kinderen, Collectie en merken.

De collectie hebben wij met veel zorg samengesteld. We hebben zowel voor jouw kleine meid of jongeman ruime keus.

We hebben merken zoals Converse, Billy loves Audrey, Pick and Pack en Little Legends.

 

De rugtassen voor kinderen zijn allemaal gemaakt van stevig materiaal. Want je weet het misschien zelf nog hoe jouw rugtas kon slingeren door de gang of klaslokaal. Ook de sluitingen zijn stevig met dikke ritsen. Je kan dus best een keer die extra sjaal meegeven aan je kind, zonder dat de rugtas meteen openspringt. De schouderbanden van de rugtassen voor kinderen zijn ook verstelbaar. Dus de rugtas groeit met je kind mee.

 

De meeste rugtassen zijn voorzien van een label, dus mocht er nog een legend bij die van jou in de klas zitten, is de tas eenvoudig te herkennen.

 

Kies samen met je kind zijn of haar favoriete rugtas uit. Zo weet je zeker dat de rugtas met trots wordt gedragen.

Ook leuk als cadeautje. Wist je dat alle bestellingen worden ingepakt als cadeautje? Je kan dus zo’n leuke rugtas eenvoudig cadeau doen.