A NEW DAY AMSTERDAM

A NEW DAY AMSTERDAM
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 45

Oplopend sorteren
Pagina
per pagina

A New Day Amsterdam vintage sieraden kopen?

Bij Littlelegends kan je nu ook de vintage geinspireerde collectie van het merk A New Day Amsterdam bestellen. Vergulde ringen met een laagje 18 karaat goud. Bekijk hierboven al onze verschillende ringen, oorbellen en armbanden van het merk A New Day Amsterdam. A New Day is een sieraden merk met een vintage uitstraling en vind plaats in het hart van Amsterdam. Ze hebben collecties van prachtige ringen, armbanden, oorbellen en kettingen. A New Day staat voor onbeperkte mogelijkheden, positiviteit en er zijn geen regels. Het merk heeft prachtige eye catchers, opvallende en minimalistische sieraden. Onder andere ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Inspireer het kind binnen in jou. Want elke dag is A New Day. Maak combinaties met kleuren en mix verschillende ringen voor een ultieme ring party. Sieraden van duurzame en hoge kwaliteit A New Day Amsterdam gebruikt een eco messing, loodvrij, milieuvriendelijk messinglegering als basis materiaal. Blijven er materialen over? Geen probleem, Alle materialen worden makkelijk gerecycled! A New Day Amsterdam doet niet aan snelle mode. Ze maken tijdloze collecties, waardoor de ringen altijd in de mode blijven en je ze overal bij kan dragen. Ze vergulden hun materialen extra goed, zodat de ringen langer mee gaan. Na de productie van de sieraden is het tijd om te versturen. De verpakkingen van A New Day Amsterdam zijn gemaakt van plantaardige materialen. Waarin alle ringen, oorbellen en armbanden worden ingepakt. Dus in plaats van conventioneel fossiel plastic, zijn de plastic tasjes 100% plantaardig. A New Day Amsterdam houdt van de aarde. Dus werken ze zo duurzaam mogelijk en blijven hierin groeien.

Vergulde Ringen, Edelstenen en Kristallen

Vergulde sieraden van A New Day Amsterdam hebben een basis van messing, een laag van goud (18 karaat) of er is een verzilvering bovenop aangebracht, wat een prachtige glanzende afwerking geeft. Ook hebben de sieraden een extra E-coating die werkt als een beschermende laag. Zodat de kwaliteit behoud voor een lange tijd. A New Day Amsterdam maakt gebruik van zirkonia kristallen voor hun ringen, armbanden en oorbellen. Het is een harde en sterke steen en staat bekent voor hun schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. De kristallen zijn geselecteerd per ring, gesneden in elke gewenste vorm. Wat de kristallen erg veelzijdig maken. Kristallen en edelstenen worden al duizenden jaren gebruikt voor hun krachten en worden gevormd uit mineralen. Ze hebben een unieke structuur en stralen een zekere energie uit.

Nazorg sieraden zodat ze langer mooi blijven

Let op: voorzichtig omgaan met de sieraden. Edelstenen zijn geen fan van water en chemicaliën. Daarom adviseren we contact met water, parfum en persoonlijke verzorgingsproducten zo veel mogelijk te vermijden. Af en toe douchen met de ringen om zal geen probleem zijn. Maar doe dit in beperkte hoeveelheden. Ook langdurige blootstelling aan zonlicht kan bepaalde edelstenen lichter maken. Doe de sieraden af met slapen en berg ze goed op. Zo gaan de sieraden het langste mee.

Bekijk op je gemak ons assortiment en kies de mooiste ring, armband of oorbellen uit. Bij een bestelling voor 16.00 uur, zijn de sieraden de volgende werkdag in huis. Voor vragen of meer informatie, kun je contact opnemen met de klantenservice.