VEJA

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Veja sneakers voor kinderen

Het Franse sneakermerk Veja is duurzaam, stijlvol en worden eerlijk geproduceerd. Veja wordt heel bewust geproduceerd in Brazilië. Veja maakt gebruik van biologisch katoen, verantwoord gelooid leer en natuurlijk rubber afgenomen bij de Amazone onder fair trade omstandigheden.

 

Hoge kwaliteit kindersneakers

 

De Veja Sneakers zijn Fairtrade

Wanneer je Veja-schoenen koopt, kun je er zeker van zijn dat de lokale werknemers een eerlijke loon hebben gekregen en dat ze genieten van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden. Nadat de oprichters van Veja een jaar rond de wereld hebben gereisd, vestigden de oprichters zich in een familie van katoenboeren in Noordoost-Brazilië. Het eerste paar Veja sneakers werd geproduceerd met het katoen van een klein familiebedrijf. Nu koopt het bedrijf jaarlijks 30.000 pond fairtrade katoen.

 

De Veja Sneakers zijn Eco-Friendly

De Veja sneakers zijn gemaakt van duurzame materialen. "Duurzaamheid" is vaak een modewoord voor veel bedrijven, maar Veja neemt de term serieus. Het rubber voor schoenen is afkomstig van wilde rubberbomen in de Amazone. En het proces dat wordt gebruikt om het rubber uit de bomen te halen, zorgt ervoor dat de boom niet wordt beschadigd. Dit is vooral belangrijk voor het behoud van de bossen.

 

Veja en de Toekomst

De beste kindermerken zijn merken die de toekomst van mode vertegenwoordigen, niet het verleden. Veja sneakers laat zeker zien dat de toekomst groen, schoon en tof is. Welke betere boodschap kun je beter promoten voor jouw kinderen? Veja sneakers zijn stijlvol "Veja" betekent "kijk" in het Portugees. Dat is volkomen logisch omdat ze er geweldig uitzien. Veja sneakers zijn ontworpen in de klassieke en minimalistische stijl die populair is gebleken bij jonge mensen overal ter wereld. In de loop der jaren zijn er veel pogingen gedaan om milieuvriendelijke schoenen te maken. Wat Veja anders maakt, is dat ze schoenen hebben geproduceerd die er ook nog eens stijlvol en cool uitzien.

 

Veja betaalbaar?

Je denkt misschien dat een paar Veja sneakers je een fortuin gaat kosten. Maak je geen zorgen, ze zijn ook zeer betaalbaar. Het kopen van duurzame materialen en het bevorderen van eerlijke handelspraktijken brengt kosten met zich mee. Veja koopt rubber voor de kosten van $ 4 per kilogram, terwijl rubber voor hetzelfde aantal voor slechts $ 1 kan worden gekocht. Volgens mede-oprichter, Kopp, maakt dit een "enorm verschil" voor de prijs van de schoenen. Dit betekent dat je een beetje extra betaalt voor een geweldig paar schoenen.

 

Veja & Vegan?

Hoewel niet alle Veja-producten veganistisch zijn, bieden ze vegan gelooid leer, maar ze bieden ook veganistische alternatieven. Deze worden meestal gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Dit is goed nieuws voor veganistische kinderen die op zoek zijn naar nieuwe schoenen. De opkomst van veganisme als een keuze voor gezondheid en levensstijl maakt Veja-schoenen het schoeisel van onze tijd.

Bekijk onze collectie:

 

Heb je de juiste items gevonden? Bestel dan snel en gemakkelijk online. Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Heb je nog vragen over de sneakers of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.