BABY BOOTY

Bekijken als Rooster Lijst

21 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Hoe kies jij de juiste baby schoenen?

 

Wanneer weet je of je de goede babyschoenen koopt? Waar moeten ze aan voldoen? Maar je wilt natuurlijk ook dat ze super schattig en stoer zijn. Little Legends heeft een collectie met trendy en lieve babyschoenen, en ze zijn ook nog eens van goede kwaliteit.

 

Onze collectie bestaat onder andere uit leuke open schoentjes, stoere boots en hippe veterschoentjes. En natuurlijk in de hipste kleurtjes en met de leukste motiefjes.

 

Babyschoenen zijn namelijk ook echt nodig. Of je baby nu al loopt of nog lekker onderuit in de kinderwagen zit.

Baby’s hebben snel koude voetjes en sokken of slofjes zijn niet genoeg. Je wilt toch niet dat jouw Little Legend koude voetjes heeft?

 

De eerste stapjes op baby schoenen

 

Voor de allerkleinste Legends is de stevigheid nog niet van heel groot belang. Maar op het moment dat de eerste stapjes gezet gaan worden is de zool van de baby schoen heel belangrijk. Je kindje moet stevig kunnen staan en niet uitglijden. Onze collectie heeft verschillende babyschoentjes met een anti-slip zool. Ideaal voor achter de loopkar of blokkenwagen. Goede babyschoenen zorgen er ook voor dat de kleine eerder en beter leert lopen. Baby’s beginnen vaak met lopen op hun teentjes, dus de zool moet goed flexibel zijn, maar wel stevig.

Ook moeten de schoenen voor baby's goed zitten, de schoentjes moeten niet knellen, want een baby moet zich vrij kunnen bewegen en toch de juiste ondersteuning krijgen.

Littlelegends.nl heeft een ruim assortiment. Hippe en trendy merken zoals Dancing on the moon, Ava, Boumy en Baja staan centraal, we hebben dus altijd genoeg keus.

Kan je niet kiezen? Gelukkig groeien de voetjes van de kleine nog wel even en kan je voor de volgende maat weer een nieuw paar babyschoenen uitzoeken.

En weet je wat leuk is? Al je bestellingen worden ingepakt als cadeautje. Dus je kan onze baby schoenen ook weggeven en dan maak je ook van een ander baby’tje een echte legend.

 

Heb je al gekeken naar ons mama-assortiment? Misschien zit er nog wel iets leuks bij voor aan jouw voeten?