SOCKS

Artikelen 1 tot 24 van 88 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 88 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waar koop je hippe sokken voor kinderen?

 

Stop met zoeken, sokken voor kinderen hebben wij bij Littlelegends.nl in overvloed. Een mooie samengestelde collectie voor de hippe, leuke meid en de stoere jongeman.

 

Sokken moeten vooral lekker zitten, maar ook lekker warm zijn. Niet te groot of te klein en natuurlijk is het super leuk als de sokken voor kinderen ook nog een kleurrijk, hip en stoer zijn.

 

Sokken voor kinderen zijn niet alleen maar functioneel maar het is ook een mode-item. Met coole prints, kleurtjes of dierendessin. Kinderen hebben net als favoriete schoenen ook hun favoriete sokken. Ze moeten niet kriebelen, een randje hebben of een saaie kleur zijn. Bij elke soort schoen zit een andere sok lekkerder. Dus je moet wel zorgen voor een goed gevulde sokkenlade. Sokken voor kinderen zijn belangrijk,  goede sokken beschermen ook de voet van je zoon of dochter.

 

Verschillende soorten voor zomer en winter, lekkere lange wollen sokken, of dunne katoenen sokken voor een lekkere zomerdag.

Sokken zie je eigenlijk in alle schoenen zitten. Daarom zijn gezellige, kleurrijke sokken een echte aanvulling op de kleding van jouw Little Legend.  Ook voor in de zomer onder een stoere short of rok zie je de sokken.

 

Assortiment hippe sokken voor kinderen.

 

Ons assortiment bestaat uit trendy, hippe, lekkere sokken voor kinderen. Wij hebben onder andere de volgende merken in onze collectie:

 

-        Happy Socks

-        Billy loves Audrey

-        Boxbo

 

Alle sokken zijn van hoge kwaliteit en kunnen wel een paar seizoenen mee en blijven mooi van kleur in de was.

 

Sokken voor kinderen hebben we in alle maten. Dus ook voor je baby, speciaal met anti-slip zool, zodat ze veilig eerste stapjes kunnen maken zonder uit te glijden. Ook babysokken moet je goed doordacht kopen. Ze moeten niet te strak zijn, niet afzakken of draaien.

 

 

Kijk ook eens naar onze sneakers, schoenen of stoere boots voor kids en combineer dit met leuke hippe sokken voor kinderen. Dan kan je kind voorlopig weer even vooruit.