10-01-2024
DE KOU TROTSEREN MET LITTLE LEGENDS

De kou trotseren met Little Legends

De temperatuur is onder 0, de sloten zijn bedekt met een laagje ijs en het voelt ijzig koud buiten. Hoe houd jij je Little Legend warm tijdens deze winterse dagen? Wij zetten de leukste warme items voor je op een rijtje!

 

Warme voeten met de thermoboots van Enfant!

Ook deze winter mogen de thermoboots van Enfant niet ontbreken. Deze kinderlaarzen houden de voetjes van jouw Little Legend niet alleen warm, maar ook droog. Perfect dus tijdens deze kou. We hebben de Enfant laarsjes in veel verschillende kleuren en prints voor zowel jongens als meisjes. Voor de allerkleinsten hebben we de short Enfant boots welke verkrijgbaar zijn in maat 20 t/m 26. De hogere modellen zijn er in maat 22 t/m 35.

Bekijk de collectie van Enfant hier.

Enfant warme laarzen gevoerd


Nooit meer koud met Moon Boot

Stap de winter in met warmte en stijl! Moon Boots zijn weer helemaal terug en dé oplossing om koude voeten te verbannen. Naast wintersport boots hebben Moon Boots nu een plaats veroverd in de wereld van casual mode en streetwear. We hebben de boots in allerlei verschillende modellen, kleuren en maten.

Moon Boot

Heerlijke wollen vestjes van Alwero

Alwero staat bekend om de warme en comfortabele vesten, zowel voor dames als kinderen. De giletjes worden gemaakt van hoogwaardig Merinowol en zijn ideaal om warmte te bieden tijdens de koude dagen. Naast de bodywarmers, hebben wij ook nog wanten, haarbanden en slofjes van Alwero.

Bekijk de collectie van Alwero hier

Alwero bodywarmer warm

Fashionable, warm en droog met Konges Slojd

Vrolijke prints, mooie kleuren en comfort. Dat is waar het Deense merk Konges Sløjd voor staat. Winter, lente, zomer of herfst. Konges is een prachtig merk het hele jaar rond. Ook nu hebben we genoeg winter proof items. De Juno wanten zijn bijvoorbeeld echt geweldig en de super warme baby boots maken elke outfit af.

Shop HIER de collectie van Konges Sløjd.

Konges Slojd winter items

 

Wollen truien van Yuki

Yuki betekent ''geluk'' en dat snappen wij met deze heerlijke truien. De unisex grof gebreide sweaters zijn gemakkelijk te combineren en daarom een echte musthave. Het heeft een oversized design, waardoor de trui jou of je Little Legend super leuk staat, Perfect voor een casual, modieuze look.

Bekijk onze collectie Yuki truien 

Yuki wollen trui warm

Perfect voor dit weer: gevoerde boots van Liewood

Met deze super leuke boots krijg je nooit koude tenen! De boots zijn echt heerlijk warm en waterafstotend. Door de versterkte hiel en neus kunnen de laarzen wel tegen een stootje. De boots zijn gemakkelijk zelf aan te trekken en de voering is echt ultrazacht!

Liewood winterboots

 

Liewood snowboots warm