13-12-2023
DE LEUKSTE CADEAUTJES VOOR ONDER DE BOOM

The Most wonderful time of the year!

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken! Ben jij nog druk met het kopen van cadeautjes voor jouw Little Legend? En heb je al aan jouw eigen verlanglijstje gedacht?! Deze nieuwsbrief zit vol met de leukste betaalbare en origineelste kerstcadeautjes.

 

Kerst Little Legends

 

Wijn please!

Nieuw in onze collectie en precies op tijd voor de feestdagen. De kleurrijke tegeltjes van BLUDD zijn geweldige cadeautjes voor de kerst. Ben jij deze laatste weken van het jaar ook wel toe aan WIJN of ga jij voor een gave smiley of GRL PWR tegel? Plaats je bestelling en wij pakken het ook nog gezellig voor je in! Je cadeautje kan zo onder de boom.

Atelier Bludd tegeltjes

 

 

Sproet en Sprout kerstsale

Ho-Ho-Ho! 30% korting op Sproet & Sprout

Ja je leest het goed! 30% korting op de Sproet en Sprout collectie. Shop voor jouw Little Legends een te gekke kerstoutfit of leuke cadeautjes zoals een maillot of sokken voor onder de boom.
De warme teddy stoffen, en zachte jerseys zijn ideaal voor deze koude dagen! Klik hier en shop till you drop!

 

Sproet en Sprout sale

1. Trui 2. Trui 3. Haarband 4. Jurkje 5. Sokken 6. Jogger 7. Sjaal

 

Tip van ons voor een mooie kersttafel: The Candle Club

Het feest van het jaar waarvoor je mooiste verzameling aan servies weer uit de kast komt. De mooiste kandelaars op tafel, kerstboomkaarsen in alle maten, gouden dinerkaarsen of juist een gewaagde combinatie aan gekleurde dinerkaarsen in de mix. Het kan allemaal en je vindt het ook dit jaar weer bij The Candle Club. De online kaarsenwinkel voor al jou kaarsen, voor iedere gelegenheid.

We light your fire.
Klik hier voor de mooiste kandelaars en kaarsen.


Candle Club

Kerst kaarsenKerst Candle Club ringen

 
Gift tips for Mommy & Mini

Om deze kerstdagen onvergetelijk te maken voor jou en jouw Little Legend hebben we heeeel veel cadeautjes voor jullie geselecteerd. Van de leukste boeken voor kids tot de zoetste baby gifts, en van stoere games tot de hipste fashion. Natuurlijk hebben we ook aan you mommies gedacht! Stuur deze nieuwsbrief dus stiekem door naar jouw geliefde of open de mommy section.

Bekijk alle gifts hier.

Kerstcadeau tip

1. Tutu Ratatam 2. Vleugels Ratatam 3. Muziekmobiel Mrs Ertha  4. Drinkfles Rice 5. Boek Winterverhalen

Kerst cadeau tip jongens

1. Backpack Little Legends 2. Thermoboots Enfant 2. Boek Het verhalen Orkest 3. Uithakset Moses 5. Treintje Konges Sløjd 

Kerstcadeau dames

1. Ketting A New Day Amsterdam 2. Sloffen Leopard print 3. Bodywarmer Alwero 4. Koffer MŌSZ 5. Tegels Atelier Bludd