23-06-2021
DE LITTLE LEGENDS SALE IS BEGONNEN!

IT'S SALE TIME!!

De mussen vallen van het dak en de zomer moet nog officieel beginnen, maar het is alweer tijd om plaats te maken voor een nieuw modeseizoen. Daarom zijn wij deze week gestart met de sale. Ook hebben we te gekke nieuwe beach must-haves binnen van Sunnylife en willen we het prachtige badkledingmerk Beach & Bandits nog een keer in de spotlights zetten!

Lees snel verder en laat je inspireren!


DE SALE IS BEGONNEN!
Sinds afgelopen dinsdag zijn wij begonnen met de eerste SALE items online zetten! Shop nu jouw favoriete Konges Sløjd en Sproet en Sprout items met een leuke korting!  Om het wat makkelijker voor jou te maken, hebben we de leukste items alvast voor je bij elkaar geshopt. 


1. Romper Konges Sløjd 2. Shirt Sproet & Sprout 3. Romper Sproet & Sprout 4. Zwembroekje Sproet & Sprout 5. Top Sproet & Sprout 6. Legging Konges Sløjd   7. Badpak Sproet & Sprout 8. Jumpsuit Konges Sløjd 9. Sokken Sproet & Sprout


HELEMAAL VOORBEREID OP ZOMERSE DAGEN MET SUNNYLIFE
Sunnylife is het merk met de leukste musthaves voor ultieme waterpret deze zomer. We hebben beachball setjes, zwembandjes en haaiensproeiers. Maar safety first, dus ook stijlvolle zwemvestjes in de leukste kleuren, zodat jij jouw Little Legend goed kan spotten tussen alle andere drijfpakjes in het zwembad. En een van de leukste items uit het assortiment van Sunnylife is toch wel de gezellige beach speaker.  Te gek voor op het strand of op de boot!



UV ZWEMKLEDING VAN BEACH & BANDITS
Met de UV-zwemkleding van Beach en Bandits kan jouw Little Legend heerlijk spelen en genieten van een stranddag zonder te verbranden. Ze zijn hiermee namelijk tot wel 97,5% beschermd tegen UV-A en UV-B straling. De stof is lichtgewicht en droogt snel. Bekijk snel de collectie van dit te gekke en goede merk:  van badpakjes met lange mouwen en bloemenprint tot losse shirts met korte mouwen met stoere teksten, en nog veel meer.