09-01-2024
DE TOP 10 LEUKSTE WINTERBOOTS!

Met de winter in volle gang is het belangrijk om samen met je kleintje stijlvol en warm de kou te trotseren. Daarom hebben wij speciaal voor jou de top 10 leukste winter boots op een rijtje gezet die niet alleen comfortabel en warm zijn, maar ook stijlvol.

 

MoonBoots

De gave Moonboots, geïnspireerd op de laarzen van astronauten blijven een iconische keuze voor de winter. De moonboots zijn waterdicht, lichtgewicht en hebben zuignappen op de rubberen loopzool voor extra grip. We hebben ze in verschillende hoogtes, kleuren en maten. De Moonboots zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende winterse activiteiten.

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/moon-boot.html

 

Enfant Thermoboots

Enfant Thermoboots zijn perfecte laarsjes voor jouw kindje in de koude wintermaanden. Het leuke uiterlijk, eenvoudig ontwerp en de wolle voering maken de Enfant Thermoboots de perfecte boot voor in de kou. De voering bestaat uit 90% wol & 10% polyester. De boots zijn waterdicht, dus geen zorgen over natte sokken tijdens het springen in plassen!

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/enfant.html

 

Enfant Thermoboots short

De Enfant Thermoboots hebben we ook in een lage versie. Behoud de comfort en de warmte, maar met nog meer bewegingsvrijheid!

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/enfant.html

 

Liewood Matthew Snowboots

Laat je kleintje stralen in de kou met de Liewood Matthew Snowboots. Deze leuke laarzen hebben een warme voering en hebben een eigentijds design. Door de versterkte hiel en neus, zijn de boots ook geweldig om mee buiten te spelen. De boots zijn gemakkelijk zelf aan te trekken met het treklipje aan de achterkant.Gemaakt van hoogwaardige materialen met een oog voor detail. Laat je kleintje genieten van de winter met deze toffe boots!

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/liewood.html

 

Liewood Zoey Snowboots

Betreed de winter met stijl en warmte aan je voeten met de Liewood Zoey Snowboots. Met deze snwoboots kan je warmte combineren met een trendy uitstraling, waardoor jouw kleintje niet alleen warm, maar ook trendy de deur uitgaat. De zool van de snowboot is van rubber en de voering is pluche. De Liewood Zoey Snowboots beloven jouw kleintje warme voetjes te geven op de koudste dagen.

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/liewood.html

 

Bisgaard Thermoboots

De Bisgaard Thermoboots zorgen door de zachte en temperatuurregulerende wollen voering dat de voetjes van jouw kleintje warm en droog blijven. De flexibele en slipvrije rubberen buitenzool geeft een goede grip, waardoor er zorgeloos gespeeld kan worden. Kortom, de Bisgaard Thermoboots zijn perfect als jouw kindje droge en warme voetjes wilt.

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/bisgaard.html

 

Nubikk Fae Montagne

Betreed de winterse kou met de warme en stijlvolle boots Nubikk              Fae Montagne. De boots zijn gemaakt van hoogwaardig suède. De lichtgewicht zool met robuust profiel zorgt voor goede grip en een stoere look. Ook zijn ze voorzien van zacht bont voor maximaal comfort en heerlijke warme voeten tijdens de koudere dagen. Laat je kleintje opvallen en omarm de winter met de stilvolle Nubikk Fae Montagne.

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/nubikk.html

 

Petit Nord Shearling Winterboot Teddy

Stap de winter in met de leuke winterboots van Petit Nord. De boots zijn middelhoog en gevoerd met 100% natuurlijke wol, zodat de voetjes lekker warm en droog blijven. Door de zijrits zijn de boots gemakkelijk zelf aan te trekken. Over de rits gaat nog een klittenbandje zodat deze goed dicht blijft zitten en de voetjes écht warm blijven tijdens winterse kou. Laat je kleintje genieten van comfort en stijl met de Petit Nord Shearling Winterboot Teddy

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/petit-nord.html

 

Konges SlØjd Nohr Snowboot

Deze super schattige snowboots van Konges SlØjd Nohr zijn perfect voor de koude winterdagen. Ze zijn perfect voor als je kindje net begint met lopen of kruipen. De waterdichte laarsjes hebben een voering van zacht teddy polyester aan de binnenkant waardoor de voetjes lekker wamr blijven. De buitenlaag is voorzien van een ademende en waterafstotende coating met Bionic Finish Eco. Door de verstelbare klittenbandsluiting zitten de warme boots altijd goed! Laat jouw kleintje de winter trotseren met deze schattige snowboots van Konges SlØjd Nohr

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/konges-slojd.html

 

Gevoerde Dr. Martens

Duik in de winter met gevoerde laarze van Dr. Martens. Met de duurzaamheid en stoere uitstraling die Dr. Martens biedt, voegen de gevoerde versies een extra warme laag toe. Naast dat de boots er mooi uit zien, houden de gevoerde Dr. Martens dus ook je voeten heerlijk warm tijdens de koude dagen.

https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/laarzen-voor-kinderen-en-peuters/dr-martens.html

 

Of je nu kiest voor Moonboots, Enfant Thermoboots, Dr. Martens of een van de andere toffe winter boots, deze lijst biedt voor elk wat wils. Ga stijlvol en warm de winter in met deze top 10 winterboots