13-09-2023
HEEEEEL VEEL BOOTS EN NIEUWE ITEMS VAN SPROET & SPROUT

Are you ready for fall?!

Net toen we een mooie zomer wel hadden opgegeven, werden we opeens verrast door een hittegolf. De herfstkleding en schoenen blijven dus nog even in de kast, maar er is niks mis met een heerlijke herfst shop ronde! We hebben namelijk echt te gekke nieuwe dingen binnen en zelfs twee nieuwe schoenenmerken: Bisgaard en Nubikk. Lees snel verder om deze merken te bekijken.

Ook hebben we heel veel nieuwe items van Sproet & Sprout binnengekregen en vind je de nieuwe collecties van Enfant en Bootstock ook in onze webshop.

Sproet en Sprout nieuwe collectie



Nog meer nieuwe items van Sproet & Sprout!

Van super leuke geblokte items tot de leukste truien. Drop 2 van Sproet & Sprout is binnen en wat worden we hier weer blij van. Het Nederlandse merk weet ons altijd weer te verrassen met nieuwe te gekke printjes, prachtige warme kleuren en lekker eigenwijze pasvormen.

We hebben heel veel nieuwe items binnen, dus bekijk de collectie snel hier

Sproet en Sprout winter 2023

 


New Brand: Bisgaard!

Warm, waterdicht en te cute! We hebben een nieuw merk binnen om de voetjes van onze Little Legends deze herfst en winter heerlijk in warm te houden. De thermo laarsjes van het Deense merk Bisgaard zijn met de hand gemaakt van natuurlijk rubber. De boots zijn super warm, lopen heerlijk en zijn ook nog eens heel knap. Hoe leuk is het laarsje met de pug afbeelding?! 

Bekijk de hele collectie van Bisgaard hier.

Bisgaard regenlaarzen gevoerd

 

 


NEW: Suède schoenen van Nubikk

Nog een nieuw merk in de collectie van Little Legends is Nubikk. Dit seizoen hebben we twee modelletjes van dit stoere merk, maar in het voorjaar komt er nog meer aan. De suède schoenen zijn naast super knap ook nog eens heerlijk comfy. Dankzij de lichtgewicht zool stapt jouw Little Legend de hele dag vrolijk rond. 

Bekijk de twee modellen van Nubikk hier


Nubikk


De nieuwe collectie van Enfant is binnen!

De thermo boots van Enfant mogen ook deze herfst natuurlijk niet ontbreken. We hebben weer super leuke nieuwe kleurtjes en prints binnen van zowel het lage als hoge model. 

Bekijk hier de hele collectie van Enfant.

Enfant thermoboots gevoerd



For cool girls only: Bootstock!

Ook deze herfst zijn cowboy boots weer hot! Niet alleen voor alle coole moms, maar ook voor onze Little girly Legends. Maak dit seizoen de look van jezelf en jouw dochter af met een nieuw paar laarzen van Bootstock. We hebben verschillende nieuwe prints en kleurtjes binnen zoals deze super leuke strawberry boots. 

Bekijk alle boots HIER.

Bootstock cowboylaarzen meisjes

 

Shopping time!

We  sluiten deze nieuwsbrief weer af met wat shopping inspiratie for boys en girls. Klink onder de shoppings op de linkjes om direct te shoppen!

 

shop combinaties

1.  Trui Sproet & Sprout 2. Zonnebril Mrs. Ertha 3. Broek Sproet & Sprout 4. Thermo boots Bisgaard 5. Tas Little Legends 6. Sokken Sproet & Sprout 7. Body warmer Sproet & Sprout 8, Schoenen Nubikk

 

 

setjes meisjes

1.  Trui Sproet & Sprout 2. Elastiek Mast Studio 3. Broek Sproet & Sprout 4. Thermo boots Enfant 5. Sjaal Sproet & Sprout 6. Tas Little Legends 7. Jurk Sproet & Sprout 8. Boots Bootstock