31-10-2022
KEEP ME WARM: DE FIJNSTE HERFST MUST-HAVES

Fall is coming...

Dat denken we al een tijdje, maar ondertussen tikt de thermometer deze week de 20 graden aan. Maarrrr vroeg of laat zullen de temperaturen zakken en moeten we ons weer lekker dik inpakken. Daarom in deze nieuwsbrief de warmste winter boots van Liewood en Du Loua, comfy herfst looks en als bonus ook nog wat gift tips met items van Konges Sløjd, want heb jij deze periode ook altijd zoveel verjaardagen?!

Scroll lekker verder om te kijken of er iets leuks tussen zit voor jouw Little Legend! 

Classic but cool! Du Loua boots

Stoere boys en girls opgelet, want we hebben te gekke nieuwe boots binnen van het merk Du Loua. De boots zijn stuk voor stuk super cool en voor zowel jongens als meisjes. Meisjes dragen de laarsen onder een leuk jurkje met een dikke maillot en jongens met een skinny jeans en een stoere trui. Dit zijn maar twee voorbeeldjes natuurlijk, want je kunt de boots stylen zoals jij het wilt.

En de laarsjes hebben ook nog iets super lekkers! De Du Louis & Du Sal worden namelijk geleverd met een extra schapenvacht zooltje, zodat de voeten van je Little Legend heerlijk warm blijven :-)


Voor zowel jongens als meisjes dus van maat 24 t/m 29. 

Nooit meer koude voetjes met de Hybrid boots van Liewood

Met deze super leuke boots kun je zelfs in het slechste weer buitenspelen, want wie zegt er dat we binnen moeten blijven als het regent?! De boots zijn echt heerlijk warm en waterafstotend. Nooit koude en natte voetjes dus. Behalve als jouw Little Legends zo hard in een plas stampt dat het er aan de bovenkant instroomt. Welke mom heeft dit nu niet ooit meegemaakt?! 

Nog even wat praktische zaken: Door de versterkte hiel en neus kunnen de laarzen wel tegen een stootje. De boots zijn gemakkelijk zelf aan te trekken met het treklipje aan de achterkant en de voering is echt ultrazacht! .

Gift tips: Konges Sløjd

Heb jij de komende tijd ook zoveel verjaardagen op de planning staan? Oktober en november zijn altijd drukke maanden als het om bday party's gaat. Daarom in deze nieuwsbrief een aantal super leuke gift tips van Konges Sløjd.


Inspiratie for little boy and girl legends

Ten slotte natuurlijk weer wat styling inspiratie voor boys en girls. Van heerlijke cozy items tot wat fashion must-haves. Klik onder de shoppings op de linkjes om direct te shoppen! 

1. Vestje Konges Sløjd 2. Haarband Alwero  3. Bodywarmer Alwero 5. Boots Du Loua 6. Bomber Konges Sløjd 7. Jurkje Sproet & Sprout 8. Sokken Sproet & Sprout

1. Hoodie Sproet & Sprout 2. Legging Mingo  3. Muts Vans 4. Sjaal Mingo 5. Handschoenen Alwero 6. Onesie Sproet & Sprout 7. Boots Liewood 8. Jas GoSoaky