24-01-2024
LITTLE LEGENDS RUGZAKKEN: LEUK EN PRAKTISCH

Als het gaat over kinderrugzakken, vallen onze Little Legend rugzakken echt op! De super toffe en praktische rugzakken zijn speciaal ontworpen om jouw Little Legend te laten shinen! Laten we eens kijken naar wat de rugzakken zo speciaal maakt.

 

1. Leuk ontwerp

Onze Little Legends rugzakken hebben coole ontwerpen. Het maakt niet uit of je kind houdt van dino ’s of bloemetjes, er is altijd een rugzak die bij zijn of haar wensen past.

2. Sterk en stevig

De rugzakken zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen het ruwe spel van actieve kinderen. De tassen zijn gemaakt van polyester wat afkomstig is van gerecyclede plastic flessen. Beter voor het milieu dus! Het handvat van de rugzak is extra stevig waardoor hij niet zal breken of scheuren. De schouderbanden zijn gewatteerd waardoor de rugzak stevig en comfortabel draagt.

 

3. Handige vakken

Wat de Little Legend rugzakken nou zo speciaal maakt, is de hoeveelheid ruimte die de tassen bieden. Deze rugzakken hebben niet één, niet twee, maar drie vakken! Door de verschillende vakken die de rugzakken hebben, raken de spulletjes van je kind niet door de war. Of het nu gaat om schoolspullen of snacks, er is genoeg ruimte! De rugzakken hebben een ruim hoofdvak dat voorzien is van twee netvakjes met elastiek voor een drinkbeker/fles. Ook zit er in het hoofdvak een padded vak. In het voorvak zit een vakje voor een mobiel. Het kleinere voorvakje heeft net als de andere vakken een ritssluiting waardoor de spullen veilig zijn. Naast de drie hoofdvakken hebben de rugzakken ook twee zijvakken. Nog een leuk extraatje is een klein vakje aan de onderkant, hierin zit een regenhoes die precies om de rugzak heen past en zo de tas droog kan houden tijdens een regenbui!

 

4. Makkelijk te dragen

Door de verstelbare banden past de rugzak perfect. De rugzakken zijn lichtgewicht en dus niet zwaar om te dragen.

 

Ons aanbod van Little Legends rugzakken

Het aanbod van de Little Legends rugzakken is erg groot. We hebben drie verschillende maten:

- Little Legends rugzak S

- Little Legend rugzak M

- Little Legends rugzak L

De rugzakken zijn voor jongens en meisjes:
- Little Legend rugzak jongen

- Little Legend rugzak meisje

Naast verschillende maten hebben we ook veel verschillende ontwerpen. Bijvoorbeeld:

- Little Legends rugzak smiley

- Little Legend rugzak shark

- Little Legend rugzak lila flower

- Little Legend rugzak checkerboard

Conclusie

De Little Legend rugzakken zijn perfect voor jouw kleintje! Met hun leuke ontwerpen, stevigheid en handige functies zijn ze ideaal. Ontdek nu Little Legend rugzakken op onze website!

 

Liefs Little Legends