14-07-2021
NEW IN: COOLE SNEAKERS VAN VANS MET FLORAL PRINT

BYE BYE SCHOOL!
De laatste schoolweken zijn een feit en sommige van ons kunnen zelfs al genieten van hun wel verdiende zomervakantie! Het was weer een raar schooljaar, maar gelukkig konden de laatste weken weer wat meer. Tijd voor een welverdiende vakantie en hoewel het zomerweer ons nu een beetje in de steek laat, geloven wij er helemaal in dat het een zonnige en fijne zomer gaat worden. Oh en fashionable natuurlijk, want het oog wil ook wat ;-).

In deze nieuwsbrief  showen we de allernieuwste Vans die net binnengekomen zijn en laten we de nieuwste sale pareltjes zien. 

Little Legends

SALE IS STILL GOING ON STRONG
Nog wat laatste zomer outfitjes nodig? Check dan snel de site want wij hebben weer nieuwe SALE items online gezet! O.a. de leukste badpakjes, zwembroeken, Bootstock cowboylaarzen en nog meer Sproet & Sprout.

Sale sale sale

NOW ONLINE: TE GEKKE NIEUWE VANS
We hebben weer te gekke nieuwe VANS binnengekregen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar floral VANS voor de stoere girls? Of Oldskool rode VANS met of zonder blokjesprint. Naast sneakers hebben we ook toffe kleding en accessoires in de shop staan. En dit is nog lang niet alles, want volgende week verwachten we nog veel meer nieuws!

Vans

YOU CAN NEVER HAVE TOO MANY SHOES
Het lijkt wel of met het mooie weer de voeten van onze Little Legends ook gelijk een paar maten groeien! We hebben voor de boys en girls nog de leukste summer shoes, slippers en sandalen in de collectie. En check ook de sale, want daar vind je o.a. de schoentjes van Petit Nord, Novesta en ook de Vans Leopards in diverse modellen!

Freedom Moses Little Legends

TWINNING MET DE HELE FAMILIE
Deze kleurrijke slippers zijn voor de hele familie! Mom, Dad, boys en girls! Shop met de zomervakantie in het vooruitzicht deze ideale slipper in de leukste kleuren en prints. De maten lopen vanaf 24/25 voor de kids, tot 43 voor dames en tot 46/47 voor de mannen.

Freedom Moses