25-03-2021
NEW IN: KONGES SLØJD & PETIT NORD X SHIRLEY BREDAL

Het is officieel lente en vandaag heeft het zonnetje zich goed laten zien! Dit jaar zijn we meer dan ooit zo toe aan heerlijk warm weer en dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de kids. Lekker buitenspelen, op avontuur en hopelijk ook op vakantie. Aan de garderobe zal het niet liggen, want we hebben te gekke nieuwe items binnen. Ook hebben wij twee nieuwe merken gelanceerd: KONGES SLØJD en Petit Nord x Shirley Bredal. Lees snel verder en ontdek de nieuwe collecties!

KONGES SLØJD
KONGES SLØJD (spreek uit als Konges Sjoeld) is nieuw in de collectie van Little Legends. Dit prachtige merk komt uit Denemarken en maakt de mooiste Scandinavische stijlvolle kleding, accessoires en home goods voor jouw kleintje. Ze hebben prachtige rompers voor baby’s vanaf 3 maanden , maar ook voor de grotere jongens en meiden tot 8 jaar zijn er comfy items van heerlijke zachte stoffen. Er komen steeds meer gelimiteerde items online in onze webshop dus houd de site goed in de gaten.

PETIT NORD
En nog een waanzinnig leuk nieuw Scandinavische merk! Vanaf vandaag is Petit Nord in onze webshop verkrijgbaar! Handgemaakte schoenen voor kids die ook nog eens 100% ecologisch verantwoord zijn en plantaardig gekleurd.
Deze dromerige en klassieke collectie is volledig tot stand gebracht met Europese producten en vakmanschap uit kleine lokale werkplaatsen. De zolen van de schoenen zijn van een flexibel materiaal dus ook geschikt voor de Little Legends die hun eerste stapjes zetten.
Ga snel naar de webshop voor deze magische collectie met prachtige geborduurde details!

NOVESTA
De sneakers van Novesta zijn herkenbaar over de hele wereld. Deze lekker geprijsde sneakers voor kids zijn van 100% natuurlijk katoen en linnen, en hebben een zool van natuurlijk rubber. De schoentjes hebben allemaal een klittenband sluiting, dus jouw Little Legend kan ze eenvoudig zelf aan en uit trekken. De hoge en lage modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 24 t/m 34.
Little Tip! Bestel deze schoenen een maat kleiner want ze vallen ruim. 

VICTORIA
Voor de peuters en kleuters hebben we de kleurrijke instap sneakers van Victoria. Deze gympen van elastische stof zorgen dat je geen gedoe meer hebt met losse veters of klittenband wat niet meer sluit. Ze hebben een fijn prijsje en de leukste prints. Van zebra en tijgerprint tot rainbows. We hebben ze al vanaf maat 21 in de webshop en de grootste maat is 31.