02-02-2022
NEW IN; MINGO & YUKI KIDSWEAR!

De nieuwe collectie druppelt langzaam binnen!!

De eerste maand van het jaar zit er alweer op en bij ons beginnen langzaam aan de lente kriebels te komen! We hebben namelijk de eerste items van de nieuwe collecties binnen en kunnen jullie blij maken met 2 te gekke nieuwe merken: Yuki & Mingo

Mingo

 

Mingo: designed to play

Een Nederlands merk met Scandinavische roots, dat zie je in de eenvoud van de items in de meest vrolijke kleuren. Daarom zijn de items van Mingo perfect te mixen en matchen met andere merken. De kwaliteit is super goed en er is rekening mee gehouden dat jouw Little Legends lekker willen spelen en ravotten. want in de leggings zit extra kniebescherming. Hoe cool is dat?!

Mingo

 

Vans for cool kids

De kleding van Vans blijft een musthave voor de stoere boys en girls. We hebben nu items voor Little Legends vanaf 2 jaar. Logo mania it is! T-shirts, hoodies en sokken met logo’s en de bekende ruiten. En voor de meiden ook geweldige leopard print en tie-die sweaters. Gaan jullie nog op wintersport? Dan zijn de hoodies en sweaters een echte aanrader!

Vans

 

Nieuw! Yuki kidswear

Heerlijk warme unisex truien maakt Yuki kidswear, grof gebreid en voor winter en lente perfect te dragen. Op een spijkerbroek of voor de meiden op een rokje met een maillot en stoere boots. Ze zijn er al voor de aller kleinste van 1 jaar oud tot 9-10 jaar. Ze zijn van 100% biologisch katoen en van hoge kwaliteit, de Yuki Chunky knits zijn echte slow fashion items die super lang meegaan. 

Yuki


Nieuwe items - Konges Slojd

Ook druppelen de eerste nieuwe items van Konges Sløjd binnen. Voor de mini’s een geweldige leopard tulband en blousjes met poppy’s en maantjes. Maar ook een super toffe dino hoodie! Lekker warm en super zacht, eenmaal aan is nooit meer uit.

Konges Slojd

Laatste sale items online!

Shop nu de laatste sale items voor jouw Little Legends, maar ook voor de Mamma’s hebben we nog Dr Martens in de sale. En gaan jullie binnenkort de sneeuw opzoeken? Check dan de warme en waterdichte jassen van GoSoaky. We hebben ook nog wat Vans in de sale, voor groot en klein! Check it out now!

Sale

1. Snow suit Konges Sløjd  2. Jas Konges Sløjd 3. Romper Sproet & Sprout 4. Romper Sproet & Sprout 5. Haarband Sproet & Sprout 6. Boots Dr. Martens  7. Jogger Sproet & Sprout 8. Boots Dr. Martens  9. Jas Go Soaky  10. Sneakers Vans