18-03-2022
NEW IN: SPROET & SPROUT, MINGO EN NOG VEEL MEER!

Deze week is de tweede drop van de Sproet en Sprout collectie binnen gekomen. Wat krijgen wij nu toch zin in de zomer!! Ook zijn er van Mingo allemaal nieuwe items binnen gekomen. En alles is perfect te mix en matchen, ideaal!! Zo benieuwd wat jullie er van vinden!
Ga snel naar de website en shop till you drop!

Mix & Match

 

Zacht en comfy met Mingo

De nieuwe items van Mingo zijn allemaal van heerlijke jersey en badstof. Ideaal om lekker in te spelen en met de warme dagen ook fijn te dragen. Warme kleuren als pommegranate en sand combineer je met tijdloze streepjes en zijn ook ideale basics die je echt in je kast wilt hebben.

Mingo

 

Ready to camp met Sproet & Sprout

It’s all fun and games deze zomer met de collectie van Sproet en Sprout. Onder andere heerlijke badstof broekjes, shirtjes en bombers met te leukste prints en kleuren. De tweede drop is deze week binnen gekomen en is met dit mooie weer al direct draagbaar. 

Sproet & Sprout

 

Rainy Days: Enfant regenlaarsjes

De Hollandse lente en zomer bestaat helaas niet alleen maar uit zonneschijn. Voor deze dagen hebben we de vrolijke regenlaarsjes van Enfant. De thermoboots zijn elk jaar een enorme hit en de regenlaarzen mogen ook echt niet ontbreken in de collectie van jouw Little Legend. Ze zijn er al vanaf maatje 21 tm 35. We hebben inmiddels al een aantal kleuren binnen, check op de site de te gekke prints en voorjaarskleuren!

Enfant