15-11-2023
ONTDEK MOONBOOTS: GEMAK & STIJL VOOR JONG EN OUD

De koudere dagen komen eraan, wat is er beter dan warme en stijlvolle Moonboots om koude voeten tegen te gaan.  We hebben een uitgebreide collectie aan Moonboots voor zowel jong als oud. Ervaar de combinatie van stijl, gemak en warmte die onze Moonboots bieden.

 

Van de ruimte naar de sneeuw: Een reis door de geschiedenis van Moon Boot

De moonboots zijn bedacht door Giancarlo Zanatta in 1969. Het design van de moonboots is geïnspireerd op de boots die astronauten in die tijd droegen. In de loop der jaren zijn de ontwerpen van de Moonboots steeds modieuzer geworden. Er kwamen Moonboots met felle kleuren, reflecterende materialen en andere ontwerpen.

Moon Boot kids

Voor de kleintjes: de perfecte mix van schattigheid en functionaliteit

Niks is leuker dan de winter ingaan met een paar schattige Moon Boots aan de voeten van jouw kleintje. Je kan kiezen uit een grote reeks kleuren Moonboots, waarmee je de winteroutfit van jouw kindje helemaal afmaakt. Onze Moonboots zijn dus niet alleen lekker warm, maar ook super stijlvol!

Moonboots zijn ontworpen van duurzame materialen die tegen ruige weersomstandigheden kunnen. De stevige zolen zorgen voor uitstekende grip op gladde ondergronden waardoor je Little Legend veilig kan rondlopen in de sneeuw.

Moon Boot kids

Voor de volwassenen: stijlvolle warmte op de koudere dagen

Wij begrijpen dat stijl niet stopt bij kindermaatjes. Daarom hebben we een brede collectie aan Moonboots voor volwassenen. Of je nu in de bergen, in de sneeuw of in de stad loopt, het waterafstotende materiaal waarvan de Moonboots zijn gemaakt en de zolen passen zich aan elk omgeving en behoefte aan.

De volwassen maten bieden niet alleen een breed scala aan kleuren, maar ook verschillende hoogten zodat je de perfecte match kunt vinden die past bij jouw stijl en behoeften.

 

Moon Boot voor elke voet: maat 19 t/m 38

Little Legends biedt de moonboots aan in een uitgebreid assortiment van maten. De Moonboots gaan van maatje 19 tot en met maat 38. Wij zorgen ervoor dat niemand de comfort van Moonboots hoeft te missen!

Moon Boot zwart

De maat van Moon Boot bepalen voor volwassenen

Als je twijfelt over je maat, kun je het volgende doen:

Pak een vel papier en teken er een lijn op. Plaats je hiel tegen deze lijn en trek een parallelle lijn bij je langste teen. Meet de afstand tussen deze twee lijnen in millimeters, dit is de lengte van je voet. In de tabel hieronder kun je zien welke schoenmaat hierbij hoort. Houd er rekening mee dat sommige iets kleiner kunnen vallen.

 

De maat bepalen voor kids

Voor kinderen kun je dezelfde manier gebruiken als bij volwassenen. Als je de Moonboots “op de groei’’ wilt kopen, voeg dan 5-10mm toe, anders worden ze echt te groot.

Kindermaten

Aantal mm

Moon Boot maten

140-160

23-26

165-185

27-30

190-215

31-34

 

Volwassen maten

Aantal mm

Moon Boot maten

210

35

220

36

230

37

235

38

 

Wij zijn erg blij om de trendy Moonboots aan te kunnen bieden voor jong en oud! Van schattige kinder boots tot de stijlvolle volwassene collectie. Maak je wintergarderobe compleet met de perfecte mix van stijl en comfort!

Wil je de Moonboots even passen in onze showroom in Alphen aan den Rijn, dat kan natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar hello@littlelegends.nl en we helpen u graag.

Veel shop plezier!

Liefs Little Legends