19-04-2024
TOP 10 ZOMER-MUSTHAVES

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om jezelf en je Little Legends voor te bereiden op alle zomerse avonturen die komen gaan! Of je nu naar het strand gaat, een picknick in het park hebt of gewoon lekker thuis wilt chillen, wij hebben een lijstje met alle perfecte zomermusthaves voor jou en je kinderen. Hier zijn de top 10 musthaves voor deze zomer:

 

1. Zomerkleding van Sproet & Sprout

De zomercollectie 2024 van Sproet en Sprout heeft een bruisende Venice Beach sfeer, ontworpen voor stoere, creatieve en kleurrijke kinderen. De kleding is uitgesproken en relaxed tegelijk, special for the wild ones! De prachtige kleuren, een combinatie van zachte kauwgompastelkleuren met helder koraal, paars en donkergroen, geven de mooiste combinaties! Bij Little Legends shop je de Sproet en Sprout collectie voor kinderen van 2 tot 10 jaar.

1. Korte broek 2. Jumpsuit 3. Flared legging 4.Top 5. Jurkje 6. Bikini 7. T-shirt 8. Hoofdband 9. Zwembroek

Bekijk de hele collectie van Sproet en Sprout hier.

 

2. Zomerkleding van Jelly Mallow

Eén blik op de zomercollectie van Jelly Mallow en je wordt direct overspoeld door een explosie van kleur. Van zonnig geel, tot oceaan blauw en tropisch groen. De collectie omarmt alle kleuren die synoniem zijn met de zomer. Deze kleurenpaletten roepen veel energie en blijheid op, waardoor jouw Little Legend klaar is om de warme dagen vol vertrouwen tegemoet te gaan.

1. Jumpsuit 2. T-shirt 3. Pet 4. T-shirt 5. T-shirt 6. Broek 7. Hoodie 8. Sweater 9. Korte broek

Bekijk de hele collectie van Jelly Mallow hier.

 

3. Zonnebrillen voor kinderen

Bescherm de gevoelige ogen van je kleintjes met een van onze trendy zonnebrillen voor kinderen. Met veel verschillende kleurrijke monturen en UV-beschermende glazen zijn ze niet alleen praktisch, maar zien ze er ook super leuk uit.

1. Zonnebril strawberries 2. Zonnebril blauw 3. Zonnebril bloem 4. Zonnebril sweet cherry 5. Zonnebril leopard 6. Zonnebril Little Garden

Bekijk alle zonnebrillen hier.

 

4. UV-zwemkleding van Beach & Bandits

Voor je kinderen wil je natuurlijk het allerbeste. We houden er allemaal van om onze kinderen in de zon te zien spelen. En als ze in de zon zitten, moeten ze wel beschermd zijn. Het maakt niet uit of je naar een zonnige bestemming gaat of juist dicht bij huis blijft. UV-bescherming is altijd absoluut noodzakelijk wanneer je Little Legends op pad zijn. We moeten ervoor zorgen dat onze kinderen goed beschermd zijn tegen de schadelijke UV-stralen. Het hoeft tenslotte geen warme en zonnige dag te zijn, ook dan is de zon schadelijk voor de huid. Met bewolking in plaats van zonnestralen kan je Little Legend alsnog verbranden.

1. Zwemshirt palmboom 2. Zwempak blauw 3. Zwemshirt blauw 4. Zwembroek blauw 5. Zwempakje roze 6. Zwemshirt bruin 7. Zwempak paars

Bekijk de hele collectie van Beach & Bandits hier.

 

5. Sandalen en flipflops

Wij hebben heel veel sandalen! We hebben kleurrijke Freedom Moses slippers, toffe Salt Water Sandals, Birkenstocks, Teva en zo nog een aantal merken. Voor elk wat wils!

1. Freedom Moses Play Stone 2. Salt Water Sandals rood 3. Birkenstock 4. Teva Clay 5. Teva Chrochet 6. Freedom Moses Apricot Glitter 7. Salt Water Sandals bruin 8. Freedom Moses Popleo Sands

Bekijk alle slippers en sandalen hier.

 

6. Zomerse kindertasjes

Geef jouw Little Legend een eigen plekje om hun spulletjes in op te bergen met schattige tasjes. Ideaal voor het meenemen van snacks, speelgoed en andere benodigdheden tijdens uitstapjes.

 

7. Cowboyboots van Bootstock

De handgemaakte boots van Bootstock bestaan uit 100% koe leer van hoge kwaliteit. De laarzen zijn bewerkt met de fijnste texturen en voorzien van de mooiste stiksels. De prachtige items van Bootstock zijn tot in de perfectie gestyled en hebben prachtige designs. Ze geven een bohemien western gevoel, met een vintage tintje. Echt leuk voor de zomer dus!

1. Bootstock Hearts Zwart 2. Bootstock Bouquet 3. Bootstock Amour Red 4. Bootstock Blue Bird Black 5. Bootstock Hearts Rood 6. Bootstock Lemon Squeeze

Bekijk de hele collectie van Bootstock hier.

 

8. Zomerse sneakers

Laat je kleintjes rennne, springen en spelen in stijl met zomerse sneakers. Bij Little Legends hebben we een leuke selectie met zomersneakers. We hebben Vans, Veja, Nubikk, Puma en zo nog een aantal andere toffe sneaker merken!

1. Puma Tiny Cottons 2. Vans groen 3. Vans checkerboard geel 4. Nubikk white 5. Veja 6. Vans glitter 7. Puma Tiny Cottons

Bekijk alle sneakers hier.

 

9. Haarbanden

Voeg een extra vleugje kleur toe aan de outfit van je kleintjes met een leuke haarband. Perfwect voor het tegenhouden van de lokken op de warme dagen en een leuke toevoeging aan elke outfit.

 

10. Ratatam tutu rok

Laat je kleintje deze zomer stralen als een prinses in een schattige tutu rok van Ratatam. Perfect voor zomerse feestjes en andere gelegenheden.

Bekijk de Ratatam tutu rokken hier.

 

Met deze top 10 zomer musthaves zijn jij en je Little Legend klaar voor een zomer vol plezier en avontuur!